Hyppää sisältöön

Spieth uusi voittonsa Australian Openissa

Jordan Spieth voitti Australian Openin jo toisen kerran urallaan. Uusinnassa kaatuivat isäntämaan Ashley Hall ja Cameron Smith.

Jordan Spieth voitti Australian Openin 2014 ja sijoittui toiseksi 2015. Tällä viikolla hän nappasi toisen voittonsa kilpailussa. Tiukka kamppailu ratkesi vasta kolmen miehen uusinnassa, jonka Spieth ratkaisi birdiellä. 

Vaikka Spiethin peli ei ollut virheetöntä näytti hän jälleen löytäneen vahvuutensa rauta- ja wedgepelissä. Sunnuntain kierroksella tärkeät putit upposivat, ja Spieth onnistui tekemään birdiet väylille 12, 13 ja 16. 

Parhaimmillaan Spieth tekee tulosta lähestymisillä, lähipelillä ja putterilla.

Parhaimmillaan Spieth tekee tulosta lähestymisillä, lähipelillä ja putterilla.

GettyImages

Haastattelussa Spieth kertoi olevansa tyytyväinen etenkin paineiden alla toimineeseen kenttäpeliin. Tärkeät onnistumiset ratkaisevissa lyönneissä kertovat, miten svingi toimii, kun vartalo on jännittyneessä tilassa. 

Spieth toivoi palaavansa kilpailuun myös vuoden päästä ja myönsi Australian olevan yksi hänen suosikkimatkakohteistaan. Voitollaan Spieth nousee niiden maineikkaiden pelaajien joukkoon, jotka ovat voittaneet kilpailun monta kertaa. Esimerkiksi Gary Player (7), Jack Nicklaus (6) ja Greg Norman (5) ovat juhlineet Australian avointen voittoa useammin kuin kerran.

 

Etsi luettavaa