Hyppää sisältöön

Spieth kertoo valmistautumisesta Texasin helteisiin – Ei kaljaa, ei pihvejä

Huippu-urheilussa jokainen pieni asia on osa suurempaa kokonaisuutta ja parhaat pelaajat valmistautuvat parhaalla tavalla.

Jordan Spieth antoi vinkkejä hyvään valmistautumiseen kun pelataan kovassa helteessä. Tämän viikon kilpailu Dallasissa pelataan 35° helteessä. 

Hyvä nestetankkaus on tärkeä osa vireystilaa ja se pitää aloittaa oikein jo edeltävänä iltana. Mikä tahansa neste ei kuitenkaan kelpaa. 

”Paljon nestetankkausta, ja ei soppaa iltaisin, eli ei alkoholia,” Spieth selventää. ”Sillä on jo vaikutusta jos juot pari olutta tiistai iltana.”

Myös ruokavalio on syytä pitää keveänä. ”Pysy kaukana isoista pihveistä. Näitä juttuja alkaa oppimaan jos olotila tuntuu veltolle”, Spieth sanoo. 

Kokemusta on ehtinyt jo kertyä vaikka ikää on vasta 24-vuotta. Spieth on ollut aina valmis keskittymään pieniinkin yksityiskohtiin. 

Golfissa pelin taso on usein vireystilasta ja vartalon tunteesta kiinni ja tähän ruokavaliolla on suuri merkitys. 

PGA Tourilla pelataan AT&T Byron Nelson, jonka uutena kisakenttänä nähdään ensimmäistä kertaa Trinity Forest Golf Club. Nimestä huolimatta kentän rajojen sisällä ei ole yhtään puuta, joten pelaajat eivät pääse varjoon lepäämään.

 

Etsi luettavaa