Hyppää sisältöön

Smith nousi toiseksi – hakee kolmatta voittoa Australian PGA Championshipissä

Cameron Smith on Australian PGA Championshipin puolivälissä toisena. KUVA: GETTY IMAGES

LIV Golfiin siirtynyt Cameron Smith hakee jo uransa kolmatta voittoaan Australian PGA Championshipissä ja kilpailun puolivälissä hän on hyvissä asemissa.

Ennakkosuosikki Cameron Smith nousi kakkoseksi Australian PGA Championshipissa kahden kierroksen jälkeen. Aussi vastasi päivän parhaasta tuloksesta ja on vain yhden lyönnin päähän eilen johtopaikkaa jakaneesta maanmiehestään Jason Scriveneristä.

Scrivenerin johtotulos on -10 (65-67), kun Smithin tulos on -9 (68-65). Kolmatta sijaa jakavat Japanin Masahiro Kawamura ja Australian Cameron John tuloksella -8.

Brisbanessa, Royal Queensland Golf Clubilla pelattavassa kisassa parhaat eurooppalaiset ovat kolmen muun pelaajan kanssa viidettä sijaa jakavat Espanjan Alejandro Canizares ja Puolan Adrian Meronk. He ovat tuloksessa -7.

Smith siirtyi kesällä The Open -voittonsa jälkeen LIV Golfiin, mutta on onnistunut pysyttelemään maailmanlistalla korkealla. Tuoreessa noteerauksessa hän on kolmantena.

Tällä viikolla hän pelaa ensimmäistä kertaa DP World Tourilla sen koommin kuin siirtyi Saudi-Arabian valtionrahaston rahoittamalle kiertueelle.

Ennen LIV-loikkaa Smith pelasi pääosin PGA Tourilla, mutta hänellä on The Openin lisäksi kaksi muutakin voittoa DPWT:ltä. Hän voitti Australian PGA Championshipin perättäisinä vuosina 2017 ja 2018.

Nimimiehistä australialaiset Adam Scott ja Min Woo Lee (-3) jakavat 17:tä sijaa. Viime kaudella DPWT:n rankingissa toiseksi sijoittunut Uuden-Seelannin Ryan Fox putosi cutista.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

DP WORLD TOUR

Investec South African Open Championship
Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki

ASIAN TOUR

Indonesian Masters
Janne Kaske

LPGA TOUR

Karsintafinaali

LEGENDS TOUR

MCB Tour Championship

Etsi luettavaa