Hyppää sisältöön

Smart Golf juhlii työn merkeissä: ”Uusia asiakkaita tullut valtava määrä”

Hannu Jalkanen (vas.) sai Tomi Siltamieheltä mainiota palvelua ulkomailta hankkimansa kärryn osasen  vaihtamisessa uuteen

Golfvälineiden verkkokaupasta 12 vuotta sitten toimintansa käynnistänyt Smart Golf juhlistaa synttäreitään reiluilla tarjouksilla, ja Vuosaaressa 15.7 pelattavalla kilpailulla

Helsingin ainoan golfvälineliikkeen, Roihupellossa sijaitsevan Smart Golfin ovi on käynyt ennätyksellisen tiuhaan tahtiin vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.

”Meille tiensä on löytänyt vakituisesti pelaavien lisäksi  melkoinen määrä uusia harrastajia, sekä etenkin niitä, jotka ovat palanneet kentille pitkänkin tauon jälkeen”, kertoo yrityksen omistaja Tomi Siltamies.

Smart Golfin omistaja Tomi Siltamies tekee pitkää työpäivää myös perinteisen lomakuukauden aikana

Smart Golfin omistaja Tomi Siltamies tekee pitkää työpäivää myös perinteisen lomakuukauden aikana

Teemu Tyry

”Olen todella iloinen siitä kasvusta, jonka olemme saaneet yksittäisten mailojen ja settien myyntiin räätälöinnin kautta. TaylorMade on vetänyt todella hienosti, etenkin SIM-draiverit ja Spider X-putterit ovat liikkuneet vauhdikkaasti. Palloissa TaylorMade TP5 on huippupelaajien menestyksen myötä lyönyt myös meillä vahvasti läpi.”

Bägit, kengät, huollot ja grippien vaihdot tuovat väkeä kauppaan 

Normimaanantaina heinäkuun alussa asiakkaista yllättävänkin suuri osa on huollattamassa välineitään tai hankkimassa bägejä, kenkiä sekä muuta golfiin liittyvää kulutustavaraa.

Smart Golfin myydyimmäksi bägimerkiksi on noussut Big Max, jonka bägit erottuvat värikkyydellään  hyllyrivistössä.

”Kaikki Big Maxin bägit ovat vedenpitäviä, niissä on laadukas kangas ja tyylikäs värivalikoima. Tarjolla on toki useita muitakin merkkejä, mutta Bix Max on kestosuosikki.”

Useista Big Maxin bägeistä on juhlaviikolla tarjouksia, jotka löydät täältä.

Big Maxin bägit pitävät veden aisoissa huonollakin kelillä

Big Maxin bägit pitävät veden aisoissa huonollakin kelillä

Teemu Tyry

Runsaan pelaamisen myötä suuri määrä pelaajista on huomannut grippiensä kulumisen.

”Loma-aikaan ihmisillä on enemmän aikaa huollattaa välineitä ja vaihdattaa grippejä.

Golfpride ja Lamkin ovat suosituimmat merkit. Luomukuminen ja normaalia pehmeämpi sekä kestävämpi Pure on myös löytänyt oman käyttäjäkuntansa Smart Golfissa.

”Ehdimme yleensä vaihtaa muutaman gripin asiakkaan odottaessa, koko setin vaihdot onnistuvat seuraavalle päivälle”, lupaa Siltamiehen oikeana kätenä Roihupellon liikkeessä toimiva Lauri Suvanto.

Talissa caddienä golfiin tutustunut Jari Suuronen (vas.) pistäytyi grippikaupoilla. Lauri Suvanto vaihtoi gripit odottaessa.

Talissa caddienä golfiin tutustunut Jari Suuronen (vas.) pistäytyi grippikaupoilla. Lauri Suvanto vaihtoi gripit odottaessa.

Teemu Tyry

Puttereihin gripinvaihdolla haetaan myös ominaisuuksia sekä parempaa tunnetta.

Smart Golfilla on erittäin laaja valikoima Superstroken putterigrippejä, jotka ovat aktiiviharrastajille tuttuja TV-lähetyksistä huippupelaajien käyttämänä. 

”Niiden menekki on myös erittäin hyvä. Sopivan paksuisen ja piristävän värisen gripin hankinnan kautta on  huipuille ja harrastajille avautunut monasti aivan uusi tuntuma puttipeliin”, Suvanto rohkaisee asiakkaita grippikatselmukseen.

Smart Golf on mukana ammattilaispelaaja Juuso Kahloksen tukijoukoissa. Kahlos pääsi edelliskaudella European Tourin karsintafinaaliin.

”Juusoon tutustuin lapsieni kautta  näiden kulkiessa samassa pihapiirissä jo pikkupoikina. Asenteellinen hieno urheilija, jonka työtä ja menestystä on etuoikeus seurata”, Siltamies kuvailee 26-vuotiasta Pickala Golf Clubin pelaajaa.

Yhteistyötä Siltamies tekee myös Pickalassa naapurinaan asuvan 94-vuotiaan Kavo Laurilan kanssa.

Intomielinen golfari aloitti harrastamisen 75 vuoden iässä. Edelleen hän pelaa lähes päivittäin, vuosittaisten ysireikäisten kierrosten määrä on pysytellyt reilusti  200 paremmalla puolella.

”Kavo on yksi parhaista esimerkeistä siitä, kuinka merkityksellistä golfin harrastaminen on fysiikalle sekä psyykkeelle”, Siltamies nostaa peukkua naapurilleen.

Juuso Kahlos, Kavo Laurila ja Tomi Siltamies ovat Pickala Golfin jäseniä

Juuso Kahlos, Kavo Laurila ja Tomi Siltamies ovat Pickala Golfin jäseniä

Teemu Tyry

Huipputarjouksia ja juhlakilpailu Vuosaaressa

Leif Karlssonin perustama ja Tomi Siltamiehen nykyään pyörittämä Smart Golf lukeutuu niihin erikoisliikkeisiin, joissa suuri osa tuotteista on käden ulottuvilla ja asiantunteva myyjä heti tavoitettavissa. Tunnnelma on lämmin ja välitön.  

”Kivijalkamyymälämme on elinvoimainen ja sijainti Helsingissä yksi vahvuuksistamme. Verkkokauppa jossa olimme Suomessa ensimmäisiä, jatkaa nousuaan. Tavoittelemme hyvän palvelun ja tuotevalikoiman myötä hallittua kasvua”, Siltamies visioi.

12-vuotisjuhlien kunniaksi tarjoukset ovat voimassa sunnuntai-iltaan asti.

Vuosaaressa keskiviikkona pelattavaan Smart Golfin juhlakisaan oli maanantaina vielä muutama paikka jäljellä. 

Kilpailussa on runsaasti erikoiskilpailuja, yhteistyökumppanien myötä myöskin erinomaiset palkinnot. 

Lisätietoja  Smart Golfin  juhlakisasta löydät täältä

Smart Golf

Etsi luettavaa