Hyppää sisältöön

SM-kisat: Salminen kahden lyönnin johdossa ennen viimeistä kierrosta

Oliver Lindellin kakkoslyönti 18. reiällä (par 5) meni vaikeaan paikkaan. Tästä Lindell teki parin.

Triplablogi viimeistä edellisellä reiällä pudotti Oliver Lindellin kolmen lyönnin päähän kärjestä. Päätöspäivään lähdetään Tuomas Salmisen komennossa.

SM-kisat huipentuvat huomenna lauantaina. Päätöspäivään lähtee kahden lyönnin johdossa Suur-Helsingin Golfia edustava Tuomas Salminen, joka pelasi tänään kärkiryhmästä parhaiten: 69. Salmisen yhteistulos on -10. Kisa pelataan Tawast Golfin kentällä 

Pitkään näytti siltä, että Oliver Lindell jatkaisi kärjessä myös huomenna, mutta triplabogey viimeistä edellisellä reiällä pudotti hänet lopulta kolmen lyönnin päähän Salmisesta.

Ennen kolmea viimeistä reikää Lindell johti Salmista kolmellä lyönnillä. Salminen pelasi siis reiät 16, 17 ja 18 peräti viisi lyöntiä paremmin kuin Lindell. 17-vuotiaan Lindellin tripla syntyi vesiesteseikkailun seurauksena, kun Lindell löi sekä avauksen että jatkolyönnin veteen kentän vaikeimpiin kuuluvalla reiällä.

”Hyvä kierros päätyi 17. reiän vesiesteisiin”, Lindell sanoi.

”Olen kolme lyöntiä kärjestä. Kaikkea voi tapahtua, ja huomennahan vasta SM-mitalien värit ratkaistaan.”

Salmisen ja Lindellin väliin mahtuvat myös St. Laurence Golfin Casper Simberg ja Loimijoki Golfin Riku Mattila, jotka ovat tuloksessa kahdeksan alle parin ja jakavat toista sijaa.  Perjantaina kärkiryhmässä pelannut Simberg sai Salmisen tapaan hyvän loppukirin päälle. Hän teki birdiet rei’ille 16 ja 17 ja säkitti kaukaa par-putin päätösreiällä.

Kilpailun tulokset löytyvät täältä >>

Etsi luettavaa