Hyppää sisältöön

Shokkiuutinen – tuore Euroopan mestari löydetty surmattuna lammesta

Poliisien tietojen mukaan Celia Barquín Arozamena joutui henkirikoksen kohteeksi sattumalta.

Tuore Euroopan mestari löydettiin surmattuna. Murhasta epäillään koditonta miestä.

Espanjalainen golfin amatöörihuippu Celia Barquín Arozamena on löydetty surmattuna Yhdysvalloista.

Huoli heräsi, kun Coldwater Golf Linksiä aikaisin maanantaina aamulla kiertäneet pelaajat löysivät hylätyn bägin golfkentältä. Myöhemmin löytyi myös bägin omistaja, 22-vuotias Barguín kuolleena golfkentällä sijaitsevasta lammesta. Hänet oli surmattu puukolla lukuisin iskuin.

Poliisi epäilee murhasta epäillään 22-vuotiasta miestä, joka poliisilähteiden mukaan osui sattumalta osunut paikalla. Mies oli tiettävästi koditon, eikä hänellä ole tämänhetkisen tiedon valossa aiempaa yhteyttä surmattuun golfariin.

 

Celia Barquín oli lupaava golfari, joka oli Iowan yliopiston golfjoukkueen kantavia voimia, ja hän voitti Euroopan mestaruuden Slovakiassa heinäkuussa. Huhtikuussa hän voitti puolestaan suuren amatööriturnauksen Yhdysvalloissa, Big 12 Championshipin.

Aiemmilta vuosilta hänellä on joukkue-EM-kisoista hopeaa ja pronssia. Kesäkuussa hän karsi tiensä naisten US Openiin, jossa hän putosi cutista kolmella lyönnillä.

Barquín opiskeli viimeistä vuotta yliopistossa. Hänen oli tarkoitus valmistua insinööriksi tämän lukuvuoden jälkeen. Hänet oli aiemmin valita Iowan osavaltion vuoden urheilijaksi.

Etsi luettavaa