Hyppää sisältöön

SGK haluaa strategiahankkeen jäihin vaalin ajaksi

Suomen Golfkentät ry:n Hans Weckman (oik.) on eronnut yhdistyksen puheenjohtajan paikalta.

Suomen golfkentät ry:n puheenjohtaja Hans Weckman haluaa uuden puheenjohtajan raahaavan Golfliiton ulos hiekkalaatikostaan, mutta korostaa, ettei SGK asetu kummankaan puolelle.

Hans Weckman ihmettelee kiirettä, jota Suomen golfin strategian jalkauttamisessa on pidetty. Hän ja SGK haluavatkin laittaa koko strategian jäähylle siksi aikaa, että uusi puheenjohtaja on aloittanut toimessaan.

”Tuossa on nyt sössitty puolitoista vuotta”, Weckman kiteyttää mielipiteensä järjestöjen toiminnasta asian suhteen. ”Juuri nyt ei ole kiire mihinkään.”

Weckman on tuskastunut Golfliiton vanhakantaisiin toimintatapoihin ja jarrutteluun. Hänen mielestään toimintakulttuuri on jumiutunut jonnekin 90- tai 2000-luvun paikkeille.

”Erityisesti liiton toimisto on ollut jarruna uudistuksille. Ennen pitkää siinä voi tulla seinä vastaan”, Weckman korostaa.

Hänen mielestään tähän mennessä on kinasteltu vain pikkuasioista, vaikka todellisuudessa ongelma on kokonaisuudessa. Hän ei kuitenkaan halua nostaa esille yksittäisiä henkilöitä tai tapauksia, saati antaa ennenaikaisia kehitysehdotuksia.

”Haluamme uuden puheenjohtajan tuovan liiton nykyaikaan”, Weckman painottaa. ”Oli hän sitten kuka hyvänsä.”

Golfliiton liittohallituksen uusi puheenjohtaja valitaan tulevana viikonloppuna. Vastakkain ovat nykyisen hallituksen ulkopuolelta tuleva Hanna Hartikainen ja nykyinen varapuheenjohtaja Toni Laakso.

Päätoimittaja Jussi Miettinen kirjoitti tuoreen GoGolf-lehden pääkirjoituksessa Hanna Hartikaisen olevan SGK:lle mieluisampi puheenjohtajaehdokas, mitä Weckman halusi tarkentaa. Lue lehdestä myös puheenjohtajaehdokkaiden esittelyt! Saatavilla Lehtipisteistä kautta maan.

Etsi luettavaa