Hyppää sisältöön

Seuramestaruudet ratkottiin ympäri Suomea – miten teidän kotiseurassa kävi?

Ringsidessa suihkutettiin kuohuvaa voittajan niskaan

Suurimmalla osalla suomalaisista golfkentistä pelattiin seuramestaruuksista viime viikonloppuna. Miten teidän seurassanne kävi?

Noin sadalla suomalaisella golfkentällä käytiin viime viikonloppuna seuramestaruuskilpailuja. Joillain kentillä mestaruudet oli ratkottu jo aiemmin ja joillain kentillä viikonloppu on asetettu seuraaville viikoille. 

Suurin osa kentistä käytti kuitenkin menneen viikonlopun mestaruuskisojen parissa. Jokaisen kentän klubimestaruudesta on toki mahdoton uutisoida erikseen, joten pyydämme lukijoiden apua! 

Kommentoikaa Facebook -postaukseen joko pelkät tulokset oman seuranne mestaruuskisoista tai vielä parempi: Pieni tarina mitä mestiksissä on tapahtunut ja mikä kenties ratkaisi voiton? 

Artikkelikuvassa Ringside Golfin mestarit Henrik Lahti ja Virpi Vuorinen. Henrik Lahti on kovan kilpaseuran harvinaisia ”omia kasvatteja” ja oli äärimmäisen suosittu voittaja kotikentällään. ”Henu” palkittiin kovasta tuloksestaan ja päänahoistaan luonnollisesti skumppasuihkulla! 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Mestariksi tiensä taistelivat Henrik Lahti, sekä Virpi Vuorinen. Onnea meidän uusille championeille ?⛳ . . . . #ringsidegolf #erg #rinkussaonkivaa #mestikset

Henkilön Ringside Golf (@ringsidegolf) jakama julkaisu Elo 18, 2019 kello 6.35 PDT

Etsi luettavaa