Hyppää sisältöön

Seuraa näitä ryhmiä Vierumäellä

Oliver Lindell puristi kierroksen lopulta yhden alle parin.

Jos suuntana on Vierumäen Challenge Tour -kilpailu torstaina, autamme valitsemaan oikeat ryhmät seurattavaksi. Kotimaista kannattaa aina tukea ja siksi poimimmekin suomalaisten tähdittämiä ryhmiä.

Vierumäen Challenge Tourin lähdöt tapahtuvat ykkös- ja kymppitiiltä aamu- ja iltapäivällä. Suomalaisia on mukana kymmenittäin, joten jokaisen peliotteita on mahdoton seurata. Suurimmat tähdet on sijoiteltu kuumiin ryhmiin, joissa on odotettavissa kovatasoisinta golfia. Näitä ryhmiä kannattaa seurata torstaina.

07.40 (10.tee) Tapio Pulkkanen, Stiggy Hodgson, Charlie Ford

Pulkkanen pommittaa pelikavereiden hatut naulaan, mutta miten hyvin brittien skooraaminen tarttuu GoGolfin bloggariin?

9.10 (1.tee) Niklas Lemke, Kristian Kulokorpi, Lauri Ruuska

Tässä ryhmässä lyödään palloa TODELLA KAUAS. Pitkien draivien ystäville ihan must see -tapaus!

13.10 (10.tee) Simon Forrström, Oliver Lindell, Thomas Detry

Todellinen nuorten lupausten ketju, jossa erityisesti Lindell vetää suomalaisia katsojia puoleensa. Lindellin yllätysvoitto Vierumäellä ei oikeastaan edes olisi minkäänlainen yllätys.

13.30 (10.tee) Birgir Hafthorsson, Kalle Samooja, Oliver Farr

Viime viikolla kakkoseksi sijoittunut Farr, kuudenneksi tullut Hafthorsson ja kärjestä tippunut Samooja ovat kaikki kovassa kunnossa. Samooja on suurin suomalainen menestysvaltti tällä viikolla!

Vierumäen Challenge Tourin kilpailun palkintopotissa on 180 000 euroa. Suomalaisittain kyseessä on äärimmäisen tärkeä kilpailu, sillä Challenge Tourilla ainoastaan Kalle Samooja ja Jaakko Mäkitalo ovat edes uusimassa pelioikeuttaan ensi kaudelle.

Etsi luettavaa