Hyppää sisältöön

Sergio ja Kuchar julkaisivat kummallisen selittelyvideon: ”Välillämme on kaikki hyvin”

Sergio Garcia ja Matt Kuchar kertoivat

Sergio Garcia ja Matt Kuchar kävivät maanantaina läpi lauantaista episodia, joka on puhuttanut golfmaailmaa sen jälkeen.

Jälkipeli Sergio Garcian ja Matt Kucharin välisen ottelun jälkeen oli melkoista. Soppa syntyi, kun Kuchar ei ehtinyt antaa 20-senttistä puttia Sergiolle ja tämä näpäytti sen suutuspäissään ohi reiästä.

Temperamenttisen espanjalaisen kerrottiin jälkikäteen ehdottaneen, että Kuchar voisi antaa hänelle reiän hyvitykseksi tapahtuneesta.

Garcia kävi tapauksen jälkeen muutaman reiän ajan kuumana ja niin kävivät myös jälkispekulaatiot Twitterissä. Sergion käytös aiheutti tyrmistystä, mutta toisaalta monen sympatiat olivat Sergion puolella ja golfin sääntöjä vastaan.

Esimerkiksi Lee Westwoodin mielestä sääntöjen pitäisi sallia vastaavissa tapauksissa putin antaminen myös jälkikäteen.

”Näin olisi vältetty tällaiset otsikot, mutta kaikkihan rakastavat ristiriitoja”, Westwood kirjoitti.

Entinen European Tour -jyrä Tony Johnstone puolestaan sanoi, että Kucharin olisi pitänyt vain sanoa tuomarille, että hän oli antanut putin ja homma olisi ollut sillä selvä.

Johnston antoikin Kucharille twiitissään uuden lempinimen ”Hymyilevä salamurhaaja”.

Eilen illalla Suomena aikaa Kuchar ja Garcia julkaisivat yhteisvideon Instagramissa. Austin Golf Clubilla kuvatulla kummallisella videolla kaksikko istuu golfautossa, ja kumpikin kertoo tapahtuneesta omasta näkökulmastaan vakuuttaen kuitenkin, että kaikki on heidän välillään hyvin.

”Se mitä jälkipeleissä on puhuttu, on epätarkkaa ja väärää”, Kuchar aloitti. ”Sergio käsitteli tilanteen todella hyvin.”

Kucharin mukaan Sergio olisi kahdeksannen reiän tiillä sanonut hänelle, että hän mokasi ja että reikä on sinun. Sen jälkeen Kuchar olisi puolestaan kertonut, että hänestä tuntui pahalta ja että hän ei olisi ikinä halunnut voittaa teknisen asian takia.

Kuchar tähdensi, että Sergio ei koskaan pyytänyt häntä luovuttaa reikää itselleen hyvitykseksi. ”Hän antoi vaihtoehdon tai kaksi, miten voitaisiin jatkaa”, Kuchar totesi.

Kuchar ei kuitenkaan kerro videolla, millaisia vaihtoehtoja Sergio tarjosi ratkaisuksi tilanteeseen.

Sen jälkeen Sergio harmittelee omassa kommentissaan lähinnä sitä, ettei Kuchar ymmärtänyt mitä tehdä hyvittääkseen tapahtuman.

Vaikka miehet kertovat videolla tapahtuneesta hymyillen, se herättää enemmän kysymyksiä kuin antaa vastauksia. 

 

 

Etsi luettavaa