Hyppää sisältöön

Sensaatiovoittaja nousi 377 sijaa maailmanlistalla – myös Samooja kohensi sijoitustaan

Kalle Samooja on tänään hyvässä vireessä.

Italian Guido Migliozzi nousi hurjasti golfin maailmanlistalla. Kalle Samoojakin paransi sijoitustaan.

Golfin maailmanlistan kärkikolmikko ei muuttunut viime viikon aikana. Maailmanlistalla kärkipaikkaa pitää edelleen Dustin Johnson ennen Justin Rose ja Brooks Koepkaa. Sen sijaan nelossijalla nähdään nyt uudet kasvot, kun Players Championshipin eilen nimiinsä vienyt Rory McIlroy nousi maailmanlistalla kaksi pykälää.

Viikon suurimman harppauksen otti puolestaan eilen sensaatiomaiseen voittoon Kenyan Openissa pelannut Italian Guido Migliozzi, joka nousi tuoreella listalla 200 parhaan joukkoon. Hänen uusi sijoituksensa on 199. Hän lähti kisaan sijalta 576.

Ennen eilistä voittoaan Migliozzin paras sijoitus pääkiertueella oli jaettu 26. sija. Se tuli viime vuonna Sicilian Openista, joka oli European Tourin ja Challenge Tourin yhteiskisa.

Paras suomalainen on Mikko Korhonen, joka osallistuu tällä viikolla Malesian-kisaan samoin kuin Tapio Pulkkanen. Korhosen sijoitus on maailmanlistalla on 115:s. Toiseksi paras suomalainen on Kim Koivu (239.). 

Keniassa kuudenneksi sijoittunut Kalle Samooja nousi listalla 25 sijaa 244:nneksi. Samooja on ollut maailmanlistalla parhaimmillaan sijalla 200. 

Samoojan ja Koivun European Tour -kategoria ei riitä tuomaan paikkaa kisaan.

European Tour on katsottavissa suorana Viasatilta ja Viaplayltä.

 

Etsi luettavaa