Hyppää sisältöön

Senior Tour käynnistyi iloisella mielellä Kanava Golfissa

Pirjo Lehtonen voitti lähimmäs lippua kilpailusta Tunisian matkan

Senior Tourin avauskisa keräsi 114 pelaajaa mukaan Kanava Golfin osakilpailuun. Täydellisessä kelissä vietetty päivä piti sisällään onnistumisia, iloista mieltä ja mukavaa pikku kisailua.

Senior Tourin avajaiskilpailussa lähdettiin liikkeelle Kanava Golfissa yhteislähdöllä kello 10.00. Jokaisella tiiboksilla oli miehitys kun elämänkokemusta vähintään 50 vuotta kerryttäneet golfarit starttasivat matkaan. 

Kentälle oli rakennettu neljä erikoiskilpailua. Viasat kehoitti pelureita lähettämään kisaterveisensä, Srixonin väylällä pyrittiin lähelle lippua kahdella lyönnillä, GolfPointissa haettiin lähimmäs lippua osumaa ja GoGolfin väylällä mentiin lähimmäs lippua kolmella lyönnillä. 

 

Ryhmäkuvissa oli välillä neljä, välillä kahdeksan iloista senioria

Ryhmäkuvissa oli välillä neljä, välillä kahdeksan iloista senioria

Koko tapahtuman tärkein väylä oli kuitenkin monelle pelaajalle Kanava Golfin seitsemäs väylä. Golfreseptin väylällä jaettiin päivän pääpalkinto, osallistumisoikeus Tunisian finaalimatkalle. Finaalimatka pelataan marraskuussa, jolloin kisavoittajat ja muut innokkaat matkailijat ottavat toisistaan mittaa Hammametin upeilla nurmilla! 

Tällä kertaa lähimmäs lippua haastavassa vastatuulessa osui Pirjo Lehtonen, joka pelasi samassa parissa yhdessä Hannu Lehtosen kanssa. Pirjo väitti puheessaan, että peli ei muuten sujunut kovinkaan hyvin. 

”Golfista on joskus vaikea nauttia kun peli ei kulje. Tänään kuitenkin oli mahtava ryhmä ja hyvin järjestetty tapahtuma. Kyllä siinä vähän tulee perhosia vatsanpohjalle kun tietää, että yhdellä lyönnillä voi voittaa matkan. Olihan se uskomaton fiilis onnistua juuri siinä kohtaa”, onnellinen voittaja kertoi lahjakortin saatuaan. 

Esiintyvänä laulajana työskentelevä aviomies Hannu Lehtonen haluaisi kovasti vaimonsa mukaan. Ainoa este on työkiireet. ”Jos nyt kaikki keikat peruu siltä viikolta, niin miksei?” 

Parhaan BestBall tuloksen pelasivat Ylläolevassa kuvassa vasemmalla olevat Kyösti Ollikainen ja Helena Ruohonen yhteistuloksella 46 bogipistettä. Helena oli koko päivän paras peluri 39 pisteellä. Lisäksi kaikki birdien tehneet pelaajat palkittiin ja arvonnasta yksi onnekas sai neljän hengen lahjakortin 

Seuraava Senior Tourin osakilpailu järjestetään Kurk Golfissa 19.5. lauantaina. Ilmoittautuminen on auki ja mukaan mahtuvat ensimmäiset sata pelaajaa! 

Senior Tour Kurk Golf 19.5.

Palkintojenjaossa oli hauska tunnelma

Palkintojenjaossa oli hauska tunnelma

Etsi luettavaa