Hyppää sisältöön

Sebastian Söderberg laittoi speedgolfiksi – European Tourin uusi nopeusennätys

Ruotsalainen laittoi uuden aikaennätyksen European Tourille

Sebastian Söderberg laittoi konkreettisesti juoksemiseksi European Tourin viimeisen kierroksen Dubaissa. Lopullinen aika oli tunti ja 36 minuuttia.

Sebastian Söderberg lähti ensimmäisenä pelaamaan Dubai Desert Classicin sunnuntaihin. Pelikaveria hän ei saanut, sillä jatkossa oli 71 pelaajaa ja ruotsalainen kisan viimeisenä. Täten hän päätti yhdistää aamulenkin ja golfkierroksen. Caddielle homma oli jopa peluria haastavempi. 

Söderberg painoikin ensimmäiset seitsemän reikää yhden alle parin. Lopussa korttiin merkattiin neljä bogia, mutta se ei juuri haitannut. Päivän tulos oli 75 lyöntiä ja aika tunti ja 36 minuuttia. Ennen kuin suuri osa oli edes saapunut klubille, oli hän antamassa haastatteluita päivän toiminnastaan. 

”Ajattelin, että se olisi hauska asia tehdä ja en nähnyt että se voisi juuri vahingoittaa peliäni. Yritimme mennä todella kovaa ensimmäiset 5-6 reikää, mutta otin kyllä puteissa ihan kunnolla aikaa valmistautumiseen”, Söderberg kertoo taktiikkaansa. 

Myös caddie oli kovassa testissä. Hän juoksi sentään painavan bägin kanssa. 

”Oli siinä rankat hetkensä kun piti juosta pitkiä matkoja ennen kuin pääsi hetkeksi pysähtymään. Mutta nyt on ihan hyvä fiilis”, hän kertoi. 

Etsi luettavaa