Hyppää sisältöön

Scottie Schefflerin ote pitää Players Championshipissa – huippugolfia televisiossa läpi viikonlopun

Scottie Schefflerin ensimmäiset voitot PGA Tourilla tulivat Phoenixista sekä Orlandosta. KUVA:GETTY IMAGES

Scottie Scheffler ja Dustin Johnson saivat loistavan startin PGA Tourin lippulaivakisassa. Players Championshpia pelataan säiden salliessa perjantaina ja lauantaina aamusta iltaan, finaalikierros on ohjelmassa sunnuntaina.

Torstaina vain vajaa puolet osallistujista ehti pelata avauskierroksensa loppuun TPC Sawgrassin kentällä.

Mikäli ukkonen ei perjantaina tuota pitkiä taukoja, toinenkin kierros pääsee myöhemmin illalla käyntiin, mutta se pelataan loppuun aikaisintaan lauantaina aamupäivän aikana.

Kaksi kilpailua kolmesta viimeksi pelaamastaan voittanut Scottie Scheffler oli vakuuttavan pelin tuloksena jo yhdeksän reiän jälkeen tilanteessa -3.

Samassa tuloksessa oli 11:n reiän jälkeen hänen edellään pelaava Dustin Johnson, joka saattaa ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen pudota maailmanlistan kymmenen joukosta

Schefflerilla on Collin Morikawan, Viktor Hovlandin ja Patrick Cantlayn tavoin mahdollisuus sysätä Jon Rahm maailmanlistan ykkösen valtaistuimelta voitolla sunnuntaina päättyvässä kisassa.

Discovery+ sekä Golftv.com näyttävät suoratoistopalveluidensa kautta kilpailun kaikki neljä päivää suorana.

Päälähetykset käynnistyvät molemmilla palveluntuottajilla perjantaina klo 19.00 , lauantaina ja sunnuntaina klo 20.00 kestäen 01.00 asti..

Lue lisää: Golfia televisiossa

Molempien palveluntuottajien kautta on jo iltapäivällä tarjolla lähetyksiä, joilla kuvaa tulee tähtiryhmistä tai tietyltä väylältä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa