Hyppää sisältöön

Scott pitää liekkiä yllä

Adam Scott on vaihdellut varsiaan varsin taajaan.

Kolmatta peräkkäistä voittoa hakeva Scott avasi kilpailun tuloksella 67 (-5) ja jakaa toista sijaa Arnold Palmer Invitationalissa. Lyöminen ei ollut loistokasta torstaina, mutta hyvän lähipelin ansiosta hän sai kaiken irti kierroksestaan.

Adam Scott mainitsi, että hänen kalenterin kaksi seuraavaa kilpailua eli Dell World Matchplay ja Master tulevat haastamaan lähipelin, joten onnistumiset viheriöiden ympärillä ovat tärkeitä. 

”En pelannut parasta golfiani tiiltä griinille mutta chippasin ja puttasi todella hyvin tänään. Se tuntuu hyvälle, kun pelaa niin alhaisen tuloksen kuin mahdollista”, Scott sanoi.

Kilpailun kärjessä pelaa loistavan avauskierroksen 66 iskenyt Jason Day. Australialainen kertoi, että kentällä lyöminen tuntui niin hyvälle ja että omaa innokkuutta täytyi välillä hillitä aggressiivisten lyöntilinjojen kanssa.

Kärsivällisyys palkittiin varsinkin takaysillä. Etuysin loppuun syntyi ikävä tupla, kun päivän ainoa huono lyönti karkasi vasemmalle outiin. Viimeiset yhdeksän reikää sujuivat viisi alle kolmen birdien ja yhden eaglen siivittäminä. 

Stenson kakkosena

Kärkeä komistaa entisestään Henrik Stenson, joka pelasi Adam Scottin rinnalla tuloksen 67. Stenson sanoi pelanneensa vielä paremmin keskiviikon pro-amissa, jossa lyöminen oli kauden parasta. Orlandon aluella asuva Stenson sanoi nauttivansa siitä, että saa asua kilpailun aikana omassa kodissa eikä hotellissa.

Rory McIlroy pelasi avauskierroksen tulokseen 75 (+3). Rory ei ollut täysin pettynyt kierrokseen sillä tulos olisi voinut olla huonompi. Hyvät pelastukset säilyttivät mahdollisuuden nousuun kun kolme kierrosta on vielä pelaamatta. Rangelta on löydyttävä jotain hyvää ennen huomista kierrosta, jotta jatkoonpääsy onnistuu. Viikonloppuna voi aina tehdä hyvän liikkeen kohti kärkeä. Torstain jälkeen cut-raja oli tuloksessa -1. 

Live Scoring: www.pgatour.com/leaderboard.html

Etsi luettavaa