Hyppää sisältöön

Schauffelella on huomenna näytön paikka

Xander Schauffele johtaa edelleen joukkoja Havaijilla.

Xander Schauffele jatkaa kärjessä Havaijilla.

Xander Schauffele jatkaa kärjessä Havaijilla käytävää Tournament of Champions -kilpailua. Yhdysvaltalainen pelasi lauantaina kaksi alle parin siirtyen yhteistulokseen -11 (69-68-71).

Kakkoseksi nousi Justin Thomas, joka on enää lyönnin päässä Schauffelesta -10 (67-73-69). Kolmantena on Gary Woodland tuloksella -8 (73-69-69).

Neljättä sijaa neljä lyöntiä Schauffelesta jakaa peräti seitsemän pelaajaa, joihin kuuluvat esimerkiksi Kevin Kisner, Jon Rahm ja Patrick Reed.

Kilpailu, johon pääsee mukaan viime vuonna voittoon yltäneet pelaajat, pelataan Mauin saarella Kapalua Resortin Plantatation Coursella.

Schauffelella on ennestään neljä voittoa PGA Tourilla. Viime vuonna hän voitti vain kerran: tämän saman kisan tasan vuosi sitten. Hän nousi kaukaa takaa voittoon pelattuaan päätöspäivän huikeaan 11 alle tulokseen.

Itse asiassa Schauffelen kaikki voitot ovat tulleet siten, että hän on noussut voittoon takaa-ajoasemasta. Huomenna hänellä onkin näytön paikka myös sen suhteen, kestääkö pää pitää johtoasema huippupelaajien kovassa puristuksessa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa