Hyppää sisältöön

Satama karkumatkalla FT:llä

Henri Satama pelasi tänään päivän parhaimman kierrostuloksen.

Vain kaksi miestä on alle parin kahden kierroksen jälkeen Audi Finnish Tourin kauden toiseksi viimeisessä osakilpailussa. Sekä Henri Satama että Ossi Mikkola edustavat Nurmijärven Golfklubia. Naisten kärjessä on Ida Kaukinen.

Henri Satama vie ja muut vikisevät  Audi Finnish Tourin SHG:n osakilpailussa Lakiston kentällä. Kärkimies Satama pelasi tänään tuloksen 67 (-4) ja on yhteistuloksessa -5. Neljä lyöntiä perässä on hänen seuratoverinsa Ossi Mikkola

Tulostaso on pysynyt heikkona. Siitä ovat pitäneet huolen liukkaat ja muodokkaat viheriöt yhdistettynä ”kireisiin” lipunpaikkoihin.

Satama tuli kisaan uudella ilmeellä: ”Olen koittanut ajaa sisään pieniä tekniikkamuutoksia, mitä teimme valmentajani Peter Hagströmin kanssa. Hyvin ne tuntuvat ainakin toistaiseksi toimivan”, Satama sanoi Finnish Tourin tiedotteessa.

Satama pelasi aamulla ensimmäisessä ryhmässä.

”Mikäs siinä oli pelata, kun sai etuysin mennä tyhjään kenttään, eikä takaysilläkään tarvinnut hirveästi odotella. Kivaahan se on.”

Kilpailun toisella sijalla on Ossi Mikkola (-1), joka pelasi perjantaina yhden yli parin, 72 lyöntiä. Jaetulla kolmannella sijalla tuloksessa par on monta yllättäjää. Peuramaa Golfissa opettava Harri Murtonen, St. Laurencen yllättäjä Mika Mörsky, kovasti töitä painava Dominic Jones ja kotiyleisön suosikki Mikael Salminen.

Kaukinen aloitti kahdella birkulla

Ida Kaukinen sai kierrokselleen hyvän startin.

Ida Kaukinen sai kierrokselleen hyvän startin.

Juha Hakulinen / Finnish Tour

Naisten kisaa johtaa Sarfvikin Ida Kaukinen tuloksella. Sarfvikin naisilla on kilpailussa kaksoisjohto, kun avauspäivän jälkeen kärjessä ollut Hannele Mikkola on toisena tuloksessa +7. Nokian Emmi Jalkanen (+9) on kolmantena.

Kaukinen aloitti kierroksensa 10. tiiltä ja teki kaksi birdietä alkuun.

”Sen jälkeen oli hyvä fiilis lähteä jatkamaan kierrosta. Löin tänään hyviä avauksia, ja pelastin monta kertaa hyvillä chipeillä”, Kaukinen muisteli.

”Hyvän alun jälkeen tein kuitenkin ihmeellisiä bogeja. Tuli lyötyä huonoja lähestymisiä. Mutta pidin hermot kasassa”, Kaukinen jatkoi.s

 

Etsi luettavaa