Hyppää sisältöön

Sanna Nuutisella taas henki päällä : ”Löin palloa lujaa tänään”

Sanna Nuutinen havittelee Tsekistä kauden toista voittoaan

Kakkoskiertueen kisan elokuun alussa Tsekissä voittanut Sanna Nuutinen (-5) aloitti hienosti LET:n ja Letas-kiertueen yhteiskisan Karlstejn Golf Resortissa. Nuutinen on lyönnin päässä kärjestä neljäntenä.

Sanna Nuutinen jatkoi perjantaina käynnistyneessä Zcech Ladie Openissa loistavia otteitaan Let Access Seriesin kisoissa. Tulokseksi tuli 67, viisi alle parin kuudella birkulla ja yhdellä bogilla. Tsekin amatööri Patricie Mackova (66,-6) ,  Ruotsin Johanna Gustafsson  sekä Ranskan Agatha Sauzon ovat Nuutisen edellä. 

Ursula Wikströmin ja Noora Komulaisen tulos oli 70,-2., Krista Bakkerin 71,-1.

”Löin tänän palloa lujaa, lisäksi muutama putti upposi. Tämä kentttä on todella mäkinen ja raskas. Onneksi oli isä caddienä, helpotti huomattavasti fyysistä jaksamista. Vaativia kisoja  kenttien fysiikan osalta  on tässä nyt viisi putkeen, sen jälkeen on varmasti hapoilla”, Nuutinen viestitti tunnelmiaan.

Nuutisen kausi on ollut kaksijakoinen . LETAS-kisoissa hän on Tsekissä saavuttamansa voiton lisäksi ollut toinen, kolmas ja neljäs. Sijaluku rankingilla on hienosti toinen. LET:n kilpailut  ovat olleet tuskaisia, paras sijoitus on 31:s, rankingilla helsinkiläinen on113:s

Nyt on kyseessaä näiden kiertueiden yhteiskisa, jossa on kokonaispotissa peräti 120 000 euroa ja ykköselle voittajakategoria pääkiertueelle, jossa Nuutinen ei toistaiseksi koskaan ole sijoittunut kymmenen joukkoon.

David Silvan valmennuksessa oleva Nuutinen on koutsiinsa päivittäin yhteydessä laittaen tälle videoita svingistään.

”Haluan varmistaa, että maila pysyy svingin aikana oikeissa sloteissa”, Nuutinen kertoi.

Tsekissä hän viihtyy hyvin kentän ulkopuolellakin. 

”Täällä on oikein hyvää ruokaa ja bissee. Alkoholiton olut on ihan parasta urheilujuomaa”, Nuutinen muistutti kehui kisakohdetta.

Zcech Ladies Openin tulosseurannan löydät täältä.

Etsi luettavaa