Hyppää sisältöön

Sanna Nuutisella käsittämättömän kova takaysi – johtaa Sveitsin LET-kisaa

Sanna Nuutinen oli huikeassa vireessä avauskierroksella takaysillä.

Sanna Nuutinen löysi takaysillä sellaisen vireen, että oksat pois. Seitsemän birdieä ja kaksi paria nostivat hänet kärkeen LET-kisassa.

Sanna Nuutinen johtaa Sveitsissa käytävää Ladies European Tour -kisaa pelattuaan avauskierroksen hienosti 66 (-6). Nuutinen esitti häikäiseviä otteita takaysillä ja nousi jakamaan johtoa emäntämaan Kim Metrauxin kanssa.

Alku ei näyttänyt ihan niin hyvältä. Nuutinen teki ykkösreiälle tuplan ja kiersi etuysin 36 lyönnillä (+1). Mutta sen jälkeen alkoi tapahtua, sillä Nuutinen aloitti todellisen birdie-tykityksen.

Hän teki birdiet rei’ille 10 ja 11, jonka jälkeen hän teki parin, mutta sitten birdieitä tuli taas viisi putkeen, joista tässä viidennentoista reiän suoritus tuli noin viisimetrisen putin upottua reiän pohjalle:

Tässä Nuutinen puolestaan lähestyy hienosti 16. reikää, jossa hän tekee takaysin viidennen birdiensä

17. reiällä ei ollut eaglekään kaukana, kun kolmas lyönti par 5 -reiällä päätyy aivan reiän viereen:

Päätösreiällä ei enää birdietä irronnut, joten takaysin tulokseksi tuli 30 lyöntiä (par 37).

”On paras ysi kyllä koskaan. Ei siinä kummia tapahtunut. Takaysillä pääsee lyömään enemmän draivia etuysiin verrattuna, ja se sopii minulle. Putitkin alkoivat upota”, Nuutinen kuittasi.

Nuutinen on hurjassa vireessä, sillä viime viikolla hän voitti uusinnan jälkeen LETAS-kisan ja sitä edeltävällä viikolla hän sijoittui Tsekin LET-kisassa kolmanneksi.

Kärkikaksikolla on kahden lyönnin johto. Kolmantena on Espanjan Marta Sanz Barrio tuloksella neljä alle.

Elina Nummenpää (+1), Tiia Koivisto (+2), Noora Komulainen (+3), Ursula Wikström (+5) ja Karina Kukkonen (+6) eivät onnistuneet alittamaan paria.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa