Hyppää sisältöön

Sanna Nuutinen loisti Espanjan avoimissa par-viitosilla – nousi 18:ksi

Sanna Nuutinen pelaa jo kuudennen perättäisen kisansa tulevalla viikolla Ranskassa

Sanna Nuutinen (74-69,-1) teki Aloha Golf Clubin kaikilla pitkillä reiíllä birdiet ja on suomalaispelaajista lähimpänä kärkeä Espanjan avoimissa ennen viikonlopun kierroksia.

Saksan Karolin Lampert (-8) siirtyi johtoon LET:n kauden viimeisessä Euroopassa pelattavassa kilpailussa. Lampertin tulos 68 oli perjantain toiseksi paras, samaan lyöntimäärään hän päätyi myös avauspäivänä. Kärkikymmenikön pelaajat ovat neljän lyönnin sisällä, yhdeksättä sijaa jakavien tulos on neljä alle.

Sanna Nuutinen (69) oli perjantaina ainoa parin alittanut suomalaispelaaja. Nuutinen otti ilon irti par-viitosilla tehden neljä birdietä, ainoa bogey tuli par-kolmosella. Keimola Golfin kasvatilla on eroa johtavaan pelaajaan seitsemän lyöntiä, yhdeksänteen kolme.

Ursula Wikström (71-73,par) jakaa sijalukua 24:s, Noora Komulaisen tulos (72-77,+5)  riitti viimeisten joukossa viikonlopun peleihin. Krista Bakkerin (72-79,+7) peli hajosi viimeisellä yhdeksiköllä, jonka hän pelasi seitsemän yli ja putosi kahdella lyönnillä. 

Tulosseuranta

Etsi luettavaa