Hyppää sisältöön

Sanna Nuutinen johtaa Sveitsissä ennen päätöspäivää: ”Pyrin pitämään asiat yksinkertaisina”

Sanna Nuutiselle avautuu mahdollisuus taistella voitosta Italian avointen päätöskierroksella

Sanna Nuutinen (-10) on takaa-ajettavana Swiss Openissa Golfpark Hollzhäusernin kentällä. Kirittäjänä toimivat Amy Boulden (-9 ) sekä Marokon Maha Haddioui (-9).

Sanna Nuutisella on  päätöskierroksella lauantaina edessään elämänsä toistaiseksi otollisin tilanne LET:n kisan voittamiseksi. Perjantaina tuloksen 68,-4 pelannut Nuutinen johtaa lyönnillä Amy Bouldenia (-9) Maha Haddiouia (-9), sekä kahdella Tourin listakärkeä Emily Kristene Pederseniä(-8).

Haddioui, Boulden ja ja Pedersen pelasivat tooisena päivänä kolme lyöntiä suomalaista paremman tuloksen, 65,-7.

Sisääntulossa Nuutinen teki hyvän määrän birkkuja (4), mutta sortui kentän helpoimpiin lukeutuvalla 17:lla (par-5) tekemään bogeyn. 

”Tulosta näyttää tulevan kun treenaa säntillisesti ja tekee pienetkin asiat huolella joka päivä. Olen keskittynyt viimeiset viikot tiiviisti prosessiin ja vähemmän tulokseen”, Nuutinen määritteli perjantain kierroksensa jälkeen.

”Tein vain yhden isomman virheen (17:lla) ja siitäkin selvittiin bogeylla. Tänään on vielä edessä pikku treenit ja fysiota. Lauantaina jatketaan siitä, mihin tänään jäätiin. Koetan pitää asiat yksinkertaisina”, Nuutinen suunnitteli

Edellisesssä LET:n kisassa Tsekissä Nuutinen oli viimeisenä päivää kärkikolmikossa kuuden lyönnin päässä Pedersenistä kykenemättä vakavasti tämän voitto uhkaamaan missään vaiheessa kierrosta. Nyt puntit ovat lähes tasan, mutta niukasti suomalaisen puolella.

Muista suomalaisista Elina Nummenpää (+2) on niukasti cut-rajan sisäpuolella, perjantaina yhdeksällä lyönnillä parantanut Karina Kukkonen (78-69,+3) yhtä niukasti sen takana. 

Ursula Wikström (+4), Tia Koivisto (+4) ja Noora Komulainen (+5) karsiutuvat.

Swiss Open, LET:n kotisivut

Etsi luettavaa