Hyppää sisältöön

Sanna Nuutinen haastaa tosissaan LPGA:n tähdet New Jerseyssa – johti Founders Cupia pelattuaan 32 reikää

Sanna Nuutinen sai Daniel Da Silvalta paljon apuja myös valmennukseen ja harjoitteluun liittyvissä asioissa. KUVA_LET KUVA: LET

Perjantaina kello 7.15 päivän ensimmäisen avauksen Upper Montclair Country Clubilla lyönyt Sanna Nuutinen (-8) ei jarrutellut vauhtiin päästyään, vaan teki yhdeksän ensimmäisen reiän aikana neljä birdietä ja yhden bogeyn.

Sanna Nuutinen saia avauskierroksellaan torstaina LPGA:n arvostetutuimpiin kisoihin kuuluvessa Founders Cupissa upean startin. Kuusi ensimmäistä reikää kolme alle, koko kierros yhdellä eaglella ja kuudellä birdiellä tulokseen 67,-5.

Sijaluku oli jaeettu seitsemäs, eroa kisaa johtavaan Ruotsin Madelene Sagströmiin neljä lyöntiä.

Kun toinen päivä käynnistyi, Nuutinen osoitti, että häntä ei kärkipään sijoitus huimaa. Ulosmenon tulos kolme alle oli tästä vahva näyttö.


MAINOS. DP World Tour ja LPGA on katsottavissa suorana Elisa Viihde Viaplaystä. Tästä palveluun >>

Tilanne kääntyi Nuutisen ja Sagströmin välillä perjantaiaamun varhaisina tunteina päälaelleen, ruotsalaisen tehtyä koko kisan ensimmäiset boginsa ulosmenossa.

Nuutisen pelattua 27 reikää hän oli yksinään tuloksessa -8 ja kisan johdossa, takanaan useita pelaajia lyöntiä heikommalla tuloksella.

Viisi reikää myöhemmin Nuutinen (-9) oli päivän viidennnen birdiensä tehtyään edelleen kärjessä, rinnallaan major-voittaja Minjee Lee.

Matilda Castren (73,+1) nousi toisen päivän ensimmäisellä yhdeksiköllä pelattuaan ne yksi alle. Kokonaistulos (par) jätti hänet ennen toista puolliskoa vielä lyönnin verran cut-rajan väärälle puolelle.

Elisa Viihde Viaplay V Sport Golf näyttävät Founders Cupin suorana. Perjantain lähetysaika on 17.30.-21.30

Tulospalvelu

Etsi luettavaa