Hyppää sisältöön

Samoojan päivää piristi vain ukkosen oikea ajoitus

Kalle Samooja ei päässyt nauttimaan kuin kahden kisakierrosen verran näissä maisemissa. KUVA: GETTY IMAGES

Kalle Samooja putoaa jatkosta Omega European Mastersissa, mutta hän ehti sentään pelata kierroksensa loppuun.

Ukkonen keskeytti pelit perjantaina päivällä Sveitsissä sijaitsevalla Crans-sur-Sierren kentällä, jossa pelataan DP World Tourin klassikkokisa European Masters.

Suomalaisista mukana ovat Kalle Samooja ja Mikko Korhonen. Samooja ehti pelata kierroksensa loppuun juuri ennen ukkosen alkamista, ja se olikin oikeastaan ainoita asioita, joita Samooja koki positiivisena kisassa.

Samoojan tulos kahden kierroksen jälkeen on +2 (72-70). Tänään varsinaissuomalainen teki viiden birdien lisäksi yhden triplan ja kaksi bogia.

”Liikaa virheitä vaan kortissa”, sanoi Samooja tiedotteessa.

”Ukkonen keskeytti pelit juuri kun lopetettiin. Ainut positiivinen asia taisi tänään olla, että kerkesi maaliin ennen sitä”, pettynyt Samooja totesi.

Sen sijaan Korhosen pelit todennäköisesti jatkuvat huomenna. Hän pelasi kaksi kierrosta yhteistulokseen -3 (71-66), mikä riittää tässä vaiheessa jaettuun 54. sijaan.

Korhosella jäi viimeinen reikä kesken, kun torvet soivat pelin keskeyttämisen merkiksi. Kun pelit sitten muutaman tunnin tauon jälkeen jatkuivat, lopetti hän kierroksen pariin.

Ukkostauon vuoksi monella iltapäivällä startanneella toinen kierros jäi kesken, ja he jatkavat pelejä aikaisin lauantaina aamulla.

Korhosella on kuitenkin toinen jalka viikonlopun kierroksilla, sillä DP World Tourilla 65 pelaajaa ja samassa tuloksessa olevat jatkavat kahdelle viimeiselle kierrokselle.

Kisan kärjessä jatkavat Etelä-Afrikan Thriston Lawrence ja Espanjan Alejandro Cañizares, jotka johtivat kisaa tasatuloksessa -8 avausakierroksen jälkeen. He ovat nyt yhteistuloksessa -13, kun Lawrence on pelannut 14 ja Canizares 13 reikää toista kierrosta.

Kierroksensa jo lopettaneet Marcel Siem ja Nacho Elvira (-10) ovat kolme lyöntiä perässä kärkikaksikkoa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa