Hyppää sisältöön

Samoojalla pirteä startti Dubaissa – sekoitettiin nuoreen eteläafrikkalaiseen lähetyksessä

Kalle Samooja on aloittanut pirteästi Dubaissa. Viime vuonna hän oli kisan 16:s

Kalle Samooja on saanut suomalaisista parhaan lähdön Dubai Desert Classiciin. Vaikeampi etuysi sujui alle parin, joka on ollut perin harvinaista avauspäivänä.

Kalle Samooja pelasi yhden päivän parhaista etuyseistä Dubai Desert Classicissa, vaikka teki tuplan väylällä yhdeksän. Etuysillä on vain yksi par-vitonen, takaysillä peräti kolme. Tämän takia parhaat tulokset on keskimäärin tehty väylillä 10-18. 

Kalle oli komeasti -3 pelattuaan kahdeksan reikää. Ysillä korttiin pamahti kuitenkin harmittava tupla, joka tiputti turkulaisen kakkossijalta 15:nneksi. Kymppiväylällä Kalle pääsikin jo kuviin, mutta grafiikat ja selostus eivät olleet ajantasalla. 

Samoojan putatessa birdieputtiaan grafiikoissa luki eteläafrikkalaisen teinisensaation Jayden Tray Schaperin nimi ja tulos. Putin mentyä viereen ja parin sisään selostajat yltyivät kehumaan hänen upeaa kisaansa Etelä-Afrikan Avoimissa, jossa sijoitus oli kuudes. ”Melko hyvä teini-ikäiselle”. Selkästi Samoojan olemus on nuorekas. Todellisuudessa Kalle täyttää ylihuomenna 32-vuotta! 

Kisan kärkeen on siirtynyt ranskalainen Julien Guerrier, joka on kierrostaan -5 pelattuaan 12 reikää. 

Tapio Pulkkanen on heikon alun myötä +4 pelattuaan kymmenen reikää. Mikko Korhosen +2 riittää tällä hetkellä jo cut-rajan sisäpuolelle sijalla 61.

Edit: Kallen ikä korjattu, Kalle täyttää lauantaina 25.1.2020 jo 32-vuotta.

Etsi luettavaa