Hyppää sisältöön

Samooja varmisti paikan Etelä-Afrikassa: ”Putti rupesi uppoamaan”

Kalle Samooja lopetti kierroksen birdieen.

Kalle Samoojan debyyttikausi jatkuu vahvana. Upean päätöskierroksen ansiosta turkulaisen kausi jatku ensi viikolla pelattavassa toisessa finaalikisassa.

Kalle Samooja löi pöytään päätöspäivänä kilpailun parhaan kierroksensa Turkissa pelatussa Euroopan-kiertueen ensimmäisessä  finaalikilpailussa. Bogivapaan kierroksen suorittanut Samooja iski kuusi birdieä ja tulos -6 laski kokonaistuloksen -14:ään.

Hän jakaa 17:ttä sijaa kisan ollessa vielä kesken, mutta varmaa on jo tässä vaiheessa se, että Samooja jatkaa matkaansa toiseen finaalikilpailuun Etelä-Afrikkaan.

”Oli kyllä varsin hyvä veto tänään. Rautapeli ei ollut kovin terävää, mutta putti rupesi uppoamaan. Varmistui myös se, että matka jatkuu kohti etelää. Nousen reippaasti sisään Etelä-Afrikkaan menijöiden joukkoon”, Samooja iloitsi.

”Aamulla löytyi puttiasento ja rentous. Sain hyviä säkityksiä, viimeisille kuudelle reiälle neljä birdieä upottanut Samooja taustoitti.

Samooja nautti myös peliseurasta Danny Willettin ja Alex Norenin kanssa. Willett on muutaman vuoden takainen Masters-voittaja, joka on löytänyt pelinsä uudelleen pienen tauon jälkeen. Noren on moninkertainen European Tour -voittaja.

”Oli mageeta vetää parin isomman starban kanssa”, Samooja kertoi.

Etelä-Afrikan jälkeen pelataan vielä viimeinen finaalikilpailu Dubaissa.

Se vaatisi kärkisijoitusta ensi viikolla.

Kilpailun voittotaistelu on parhaillaan kesken. Uusintaan lähti mukaan peräti kuusi pelaaja, joista jäljellä on enää kaksi: Matthias Schwabb ja Tyrrell Hatton.

Tulospalvelu

European Tourin näyttää suorana Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa