Hyppää sisältöön

Samooja tulessa Dubaissa – myös Pulkkasella jäätävä loppukiri!

Kalle Samooja palaa European Tourin kisoihin yli neljän kuukauden tauon jälkeen

Iltapäivän suomalaiset Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja loistivat Dubai Desert Classicissa. Erityisesti viimeiset reiät olivat kaveruksille melkoista ilotulitusta!

Kalle Samooja avasi todella komeasti Dubai Desert Classicin tuloksella 69 (-3). Samooja oli pitkään tuloksessa -1 tehtyään yhdeksännellä tuplan. Viimeiset kaksi reikää toivat kuitenkin birdiet korttiin ja Kalle hyppäsi sijalta 19 jakamaan sijaa kolme! 

Samassa tuloksessa löytyy peräti 11 muutakin pelaajaa. Edellä ovat vain Thomas Pieters (-5) ja David Lipsky (-4). Samooja pääsee hyökkäämään perjantain aamukierrokselle siis unelma-asemasta. Viimevuotisessa kisassa Kalle sai lähes kaikki unelmat yhteen viikkoon – hän sijoittui 16:nneksi, täytti 31-vuotta ja voitti Sergio Garcian lauantain kierroksella. Ehkä tänä vuonna mies on valmis menemään vielä pidemmälle?

Tapio Pulkkanen pelasi hyvän kisan Dubaissa

Tapio Pulkkanen pelasi hyvän kisan Dubaissa

Getty Images

Tapio Pulkkanen oli myös tulessa läpi päivän – jos jätetään yksi neljän reiän jakso pois laskuista. Pulkkasen alkukierros oli vaikea, sillä hän teki tuplan kolmosella, ja bogit väylillä viisi ja kuusi. Tulos +4 oli myös pitkään kortissa, kunnes Pulkkanen innostui lopussa. 

Tapsa teki birdiet väylillä 15, 17 ja 18 parantaen tuloksen 73 lyöntiin (+1), jolla jakaa sijan 45. Tuloksesta +4 hän otti alle tuntiin nousua 44 sijaa! Myös Mikko Korhonen on cut-rajan sisäpuolella tuloksellaan +2, jolla jakaa sijaa 61. Korhonen on ainoa suomalainen, joka pelaa perjantaina iltapäivällä. 

Suomalaispelaajien kommentit myöhemmin. 

Etsi luettavaa