Hyppää sisältöön

Samooja paras suomalainen Euroopassa

Peter Erofejeff speksailee videoblogissaan Challenge Tourin arkea!

Suomalaisten pelit käynnistyivät European ja Challenge Tourilla. Seitsemän suomalaisen voimin käytävissä kisoissa Kalle Samooja oli terävin avauskierroksella.

Suomalaisten pelit käynnistyivät kehnosti European Tourilla. Iltapäivätuulessa kentälle päässeet Kim Koivu ja Oliver Lindell joutuivat bogijuniin, eivätkä saaneet korvaavia birdieitä. Molemmille jäi kova työ perjantaiaamuksi selvittää jatkoonpääsy knock out -kierroksille. 

Koivu ja Lindell pelasivat molemmat kierrostuloksen 77 (+5) avauskierroksella Rinkven Golf Clubilla. Kun 64 parasta jatkaa lauantaina pelejään, on raja avauspäivän jälkeen +1. Tämä tarkoittaisi, että suomalaisten tulisi pelata aamulla kierrostulos 69 (-3) tai parempi jos tulostaso jatkuu vastaavana. 

Challenge Tourin puolella tilanne on sama. 64 parasta jatkaa viikonlopun reikäpeleihin. Kalle Samooja selvitti aamukierroksensa rutiinilla tulokseen 68 (-4). Samooja on kolme lyöntiä edellä cut-rajaa. Kallelle riittää lauantain iltapäivällä rutiinisuoritus varmistamaan paikan reikäpeleihin. 

Roope Kakko (-2) on myös sisällä 64 parhaan joukossa jakaen sijaa 27 avauskierroksen jälkeen. Lauri Ruuska (par) ja Peter Erofejeff (+1) ovat niukasti cutin ulkopuolella. Linus Väisänen (+2) on myös kohtalaisen hyvin peleissä mukana avauskierroksen jälkeen. 

Etsi luettavaa