Hyppää sisältöön

Samooja mukana voittotaistossa tasaisessa Vierumäen CT-kisassa

Kalle Samooja pelaa hyvää kisaa Ruotsissa.

Kalle Samooja pelasi kovan lopun aamupäiväkierroksellaan tehden kaksi birdietä viimeiseen kolmeen reikään. Turkulainen on tottunut voittamaan elokuussa Suomessa. Amatöörinä tarttui mukaan Erkko Trophyn pokaaleja, nyt on tavoitteena saada tilille uran ensimmäinen CT-voitto. Eväät siihen on olemassa.

Kalle Samooja on supervireessä. Samooja oli yhteistuloksessa -4 ennen kolmea viimeistä reikää. Peli keskeytettiin hetkeksi ukkosen uhan vuoksi, ja Kalle pääsi viimeistelemään kierroksen vasta tunnin tauon jälkeen. Loppuun tuli birdiet väylille 16 ja 18. Ne nostivat turkulaisen hetkessä tulokseen -6 ja sijoituksissa viidenneksi.

”En usko, että siellä kukaan tulee iltapäivällä karkaamaan. Pakka on tosi tiukassa nipussa ja asetelmat ovat todella hyvät viikonlopulle. Olen pelannut hyvää ja järkevää golfia. Tuntuu, että kentän takaysi sopii minulle vähän paremmin. Siinä tuli yksi pieni virhe tänään – sekin hyvästä lyönnistä. Nyt täytyy vaan saada kroppa pidettyä hereillä, että ollaan viikonloppuna valmiita”, Samooja sanoi GoGolfin live-lähetyksessä Facebookissa.

Samooja tietää pelinsä olleen hyvällä tolalla jo pitkään. ”En nyt sanoisi, että uran parasta, mutta kyllä peli kulkee kivasti. Laurasta on iso apu, kun saa jutella jollekin kierroksella, eikä vain pohdiskella omia ajatuksia”, Samooja sanoi.

Laura ei kuitenkaan tyytynyt ihan pelkkään seuranaisen rooliin. ”Kyllä se on alkanut ihan rooliakin ottamaan. Ehdottelee että pitäisi mennä treenaamaan jotain, mikä ei sujunut ja niin edelleen. Edellisen kerran kun oli vaimo caddiena niin tuli voitto Peuramaalla – sillä taktiikalla meinattiin jatkaa”, syyskuussa avioituva Samooja naureskeli.

Kisan kärkeen nousi Tanskan Daniel Lokke, kun toinen kierros on vielä kesken. Hän on pelannut kierrostulokset 69-66. Lokke johtaa kahden lyönnin turvin ennen kolmea pelaajaa tuloksessa -7. Samooja (-6) on siis parhaana suomalaisena maalissa. Tapio Pulkkasella (-6) on samassa tuloksessa vielä toinen ysi pelaamatta.

Tästä kilpailun tulospalveluun

 

 

Etsi luettavaa