Hyppää sisältöön

Samooja, Korhonen ja Välimäki mahtuvat 20 parhaan joukkoon – neljä suomalaista nousi yhteensä 195 sijaa Omanissa

Mikko Korhosella oli räväkkä startti neljännelle kierrokselle

Suomalaiset nousivat perjantaina tulosluettelossa koko neljän miehen rintamalla. Kolme miehistä mahtuu 20 parhaan joukkoon.

Suomalaispelaajat olivat loistavassa vireessä perjantaina Oman Openin toisella kierroksella.

Parhaana suomalaisena Kalle Samooja (-8) on kolmantena vain lyönnin päässä kärjestä, mutta vahvan nousun tekivät myös Mikko Korhonen ja Sami Välimäki, jotka lähtevät kolmannelle kierrokselle 20 parhaan joukosta.

Sekä Korhonen että Välimäki pelasivat tänään tuloksen 67. Korhonen (yhteistulos -4) nousi sijalle 15 ja Välimäki (-3) sijalle 19. Cut-rajaksi muodostui par. Sen väärälle puolelle jäi Tapio Pulkkanen, jonka yhteistulos on +4.

”Hyvä kierros tänään, draivi asettui ladulle hyvin ja putti kolisi kivasti varsinkin pidemmältä. Tuuli oli kovaa ja pelaaminen haastavaa, mutta löin tänään palloa hyvin. Odotetaan innolla viikonloppua”, Korhonen kommentoi.

Suomalaisten nousivat tänään vakuuttavasti, sillä eilisen jälkeen ainoastaan Samooja pelasi alle parin. Kaikki neljä suomalaista nousivat tänään yhteensä peräti 195 sijaa eli keskimäärin lähes 40 sijaa.

Tänään Samoojan kierros oli mielenkiintoinen, sillä hän teki yhden eaglen ja yhdeksän birdieä. Kierros oli 65 eli seitsemän

Kisan kärkipaikan jakavat nuori tanskalainen Rasmus Højgaard ja kokenut skotti Stephen Gallagher tuloksella -9.

Oman Openissa on jaossa palkintorahaa 1,75 miljoonaa euroa.

Tulospalvelu

European Tour on katsottavissa Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa