Hyppää sisältöön

Sami Välimäki taas voittotaistossa Walesissa: ”Lyönti ja putti ovat hyvässä iskussa”

Sami Välimäki teki kierroksellaan viisi birdietä ja päätösviheriöllä kolmen putin kautta bogin

Välimäen (70-72-67,-4) edellä ovat kolmannen kierroksen loppuvaiheilla vain Connor Syme sekä Sebastian Söderberg

Sami Välimäki pelasi hyvin ja scoorasi taitavasti Celtic Manorin 2010 Coursella ET:n kisan kolmannella kierroksella. Hän teki viisi birdietä , joista neljä sisääntulossa. Ainoaksi kauneusvirheeksi tuli kolmen putin bogey 18:lla, joka nosti tuloksen lukuun 67,-4. Alamäkeen ja myötätuuleen matkaan lähetetty birdieputti meni aivan reiän vierestä, mutta valui noin kaksi metriä pitkäksi, josta Välimäki tarvitsi vielä kaksi puttia.

”Olen tyytyväinen. Oli hyvä päivä. Sain selvitettyä hankalista paikoista parit kahdesti (4&13). Upotin myös tehokkaasti birdieputteja. Lyöminen on vahvaa, kuten edellisviikolla. Minulla on vahva luotto svingiini”, Välimäki kertoi TV-haastattelussa kierroksen jälkeen.

Kierros pelattiin kovassa tuulessa, joka hankaloitti tuloksentekoa. Tulostaso oli kuitenkin 1,5 lyöntiä  parempi perjantaihin verrattuna  (73-71,5). James Morrison (66,-5) on toistaiseksi ainoa, joka on kyennyt Välimäkeä (67,-4) parempaan tulokseen.

Mikäli sunnuntaina pelataan kolmen hengen ryhmissä, on Sami Välimäki suurella vahvin ehdokas Sebastian Söderbergin ja Connor Symen kirittäjäksi kärkiryhmään. 

Tuloslista, Wales Open

Etsi luettavaa