Hyppää sisältöön

Sami Välimäellä katastrofaalinen alku European Tourilla

Sami Välimäki ei saanut unelmien alkua European Tourilla

Sami Välimäen ensimmäinen kisa European Tourilla tullee päättymään kahteen kierrokseen, vaikka aikaa parantaa on vielä lähes 1,5 kierrosta. Toivottavasti kurssi kääntyy ja Välimäki saa pelistään kiinni.

Sami Välimäki on pelannut ensimmäistä kierrostaan European Tourin jäsenenä kymmenen reikää. Varsinaista bogipisteillä mässäilyä avauskierros ei ole ollut Leopard Creekilla ja alku on ollut karu. 

Välimäki aloitti kiertueuransa bogilla, mutta kuittasi sen heti perään tekemällä 11:nnelle birdien. Lunta tupaan alkoi tulla lisää 13:nnella, jossa par-vitosella korttiin merkattiin bogi. Väylät 15-18 olivat turmiolliset, sillä bogit ja tuplat vuorottelivat väylien 15-18 aikana pedaten ensimmäisen ysin tulokseksi peräti 44 lyöntiä (+7). 

Ehkä shokkihoito maksaa itsensä vielä takaisin, mutta ensimmäinen ysi varmasti jää mieleen pitkäksi aikaa. Sami on aloittanut kentän etuysin parilla ja on täten +7 kymmenen pelatun reiän jälkeen. Seuraavat 26 reikää pitäisi pelata todennäköisesti noin -6 tai -7, että jatkopaikka aukeaisi. 

Ehkä asioilla on aina tarkoitus ja katastrofaalinen alku tuo entistä enemmän virtaa nuoreen superlupaukseen! Leopard Creekin kisassa ei ole mukana muita suomalaispelaajia. 

Kisan kärjessä on hollantilainen Wil Besseling tuloksessa -7. 

Etsi luettavaa