Hyppää sisältöön

Salminen karsintaykkönen Fleesenseessä

Mikael Salmisella on nyt kaksi perättäistä voittoa vyöllään.

Suomalaiskolmikko Mikael Salminen, Tapio Pulkkanen ja Erik Myllymäki jatkavat karsintojen kakkosvaiheeseen.

Mikael Salminen, Tapio Pulkkanen ja Erik Myllymäki pelasivat upeasti Euroopan Tourin esikarsinnoissa Saksan Fleesenseessä. Salminen oli koko karsinnan ykkönen, Pulkkanen kahdeksas ja Myllymäki jaettu kymmenes.

Saksan-kisasta 19 parasta ja samalla sijoituksella olleet pääsivät marraskuun alussa pelattavaan toiseen karsintavaiheeseen. Karsintafinaali pelataan marraskuun puolivälissä. Kisassa oli mukana myös Lauri Ruuska, joka putosi cutista kolmen kierroksen jälkeen.

Salmisen peli on oivassa vedossa, sillä vajaa viikko sitten hän voitti Audi Finnish Tourin osakilpailun kotikentällään Lakistossa.

Salmisen voittotulos oli peräti viisitoista alle parin, ja hän onnistui alittamaan joka kierroksella 70 lyönnin rajan: 67-69-69-68. Hän voitti päihitti toiseksi sijoittuneen Hollannin Michael Kraaijin lyönnillä.

Toiseksi paras suomalainen oli Team GoGolfin Tapio Pulkkanen, jonka yhteistulos oli -10 (70-73-68-67).  Se riitti siis kahdeksanteen sijaan.

”Kenttä on aika tilava ja draivia sai käyttää paljon. Greenit olivat superliukkaat, mikä teki kentästä vaikean. Toinen rundi oli melkoista taistelua, treenasin puttia aika paljon tokan päivän jälkeen, ja se alkoi toimia. Nyt on hyvä fiilis jatkosta”, Pulkkanen viestitti Saksasta.

Erik Myllymäki jäi Pulkkasesta kolme lyöntiä (66-74-72-69).

Etsi luettavaa