Hyppää sisältöön

Salamointi keskeytti Korhosen voittojahdin

Mikko Korhonen ehti pelata neljä reikää

Shot Clock Masters -kilpailu on jouduttu keskeyttämään ukonilman takia. Korhonen johti kisaa torvien soidessa neljällä lyönnillä.

Mikko Korhonen ehti pelata neljä reikää, ennen kuin kilpailu jouduttiin keskeyttämään Itävallassa.

Korhonen jatkoi siihen asti loistavaa pitkää peliään, sillä neljällä reiän aikana hänellä oli kolme loistavaa birdie-mahdollisuutta, joista yhden hän onnistui hyödyntämään. Birdie syntyi kolmannella reiällä tämän upean lähestymisen jälkeen:

Neljännellä reiällä Korhosella oli eagle-putti, jonka hän jätti puolisentoista metriä lyhyeksi. Birdie-putti kierähti reiästä.

Helsinkiläinen on ukkostauolle siirryttäessä neljän lyönnin johdossa tuloksellaan -14. Kakkossijan jakavat Ranskan Raphael Jacquelin ja Skotlannin Connor Syme.

Korhoselle tauko ei välttämättä tullut hyvään paikkaan, sillä hän oli aloittanut kierroksen puttiepäonnesta huolimatta mainiosti. Sen sijaan jahtaajat voivat saada tauon aikana lisää virtaa tekemiseensä.

Suomalainen ei ole vieläkään tehnyt koko kisassa yhtään bogia. Takana on siis jo 58 perättäistä reikää pariin tai alle.

Tapio Pulkkanen jakaa tässä vaiheessa 22. sijaa, kun hänellä jäi neljä reikää pelaamatta. Kalle Samoojan sijoitus tauolle siirryttäessä oli jaettu 38:s.

Tulospalvelu

Kilpailua voi seurata suorana Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa