Hyppää sisältöön

Sakke Siltala meno päällä Scottish Boysissä – taistelee kisan voitosta

Sakke Siltala pelaa huomenna Scottish Boys -kisan voitosta.

Sakke Siltala pelaa Skotlannin juniorimestaruudesta. Kankaisten Golfia edustava siltala pelasi aamulla huipputuloksen ja lähti hetki sitten päätöskierrokselle.

Suomi-golfin huippulupauksiin lukeutuva Sakke Siltala pelaa Scottish Boys Open Championship -kisan voitosta. Kankaisten Golfia edustava Siltala on ennen päätöskierrosta vain kolmen lyönnin päässä kärjestä.

Siltala aloitti viimeisen kierroksen loistavasti, sillä pelasi viisi ensimmäistä reikää kolme alle parin. Kun loput sujuivat yhden alle, kirjautti Siltala tänään kisan toistaiseksi parhaan tuloksensa. Se oli myös yksi päivän parhaista.

Siltalan yhteistulos kolmen kierroksen jälkeen on -6 (72-68-67). Kentän par on 71. Kilpailussa pelataan tänään kaksi kierrosta, ja Siltala lähti juuri hetki sitten päätöskierrokselleen.

Skotlannin avointen voitossa on tiukimmin kiinni Pohjois-Irlannin Eoin Sullivan, joka on kolme lyöntiä suomalaista edellä. Siltala jakaa kolmatta sijaa, sillä Saksan Luc Robin Breuer on toisena tuloksella kahdeksan alle parin.

Beuer on kärkipelaajista korkeimmalla Euroopan rankingissa alle 18-vuotiaissa. Hänen listasijoituksensa on 39:s. Siltala on listalla sijalla 83.

Siltala oli ainoa suomalainen, joka selvitti cutin kahden kierroksen jälkeen. Kisaan osallistuivat myös Saku Tuusa, Matias Rantala, William Stein ja Severi Soutolahti.

Scottish Boysin tulospalvelu

Etsi luettavaa