Hyppää sisältöön

Sähköautovalmistaja Tesla mukaan After Work- ja Guide Tourille

Maailman johtava sähköautovalmistaja Tesla nähdään jatkossa GoGolfin kiertueilla. Jokaisessa GoGolf After Work ja Guide -tapahtumassa arvotaan päivän päätteeksi Tesla viikonlopuksi käyttöön.

Teslan voi nähdä jo tänä viikonloppuna Pickalassa. Perjantaina käytävässä After Work Tourin ja lauantain Guide Tourin kilpailussa arvotaan kaikkien palkintojenjaossa paikalla olevien kesken Tesla viikonlopuksi käyttöön. Osassa tapahtumia tulee olemaan myös mahdollisuus autojen koeajoon.

”GoGolfin uudet kiertueet, GoGolf After Work ja GoGolf Guide, on otettu hyvin vastaan. Kiertueet kulkevat käsi kädessä, ja ne pelataan aina samalla kentällä peräkkäisinä päivinä. Tapahtumissa on näkynyt paljon tuttuja kasvoja. Se on merkki siitä, että tapahtumissa viihdytään”, Anna Lindqvist GoGolf Xperiencesta kertoo.

Pickalan tulevan viikonlopun tapahtumat myydään mitä luultavimmin loppuun.  Erityisesti lauantain Guide Tour on näillä näkymin pian loppuunmyyty. Perjantain 9-reikäiselle After Work -kiertueelle on vielä kohtalaisen hyvin tilaa. Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikentasoiset golfarit.


”Haluamme tuoda golfiin uutta twistiä ja tehdä tapahtumat entistä helpommin lähestyttäviksi myös harrastegolfareille.”


Erityisesti GoGolf Guide -kiertue on houkutellut paljon ensikertalaisia mukaan golftapahtumiin. Kiertueen erikoisuus on se, että  jokaisellä reiällä on erikoiskilpailu.

After Work Tour on taas ensimmäinen kiertue, joka pelataan perjantai-iltaisin yhdeksänreikäisenä. Molemmista tapahtumissa on runsas palkintopöytä, joka pitää sisällään muun muassa ulkomaan golfmatkan.

“Haluamme tuoda golfiin uutta twistiä ja tehdä tapahtumat entistä helpommin lähestyttäviksi myös harrastegolfareille. Meidän tapahtumiin ei vaadita EGA-tasoitusta, vaan ihan kaikki gofista nauttivat ovat tervetulleita”, Lindqvist sanoo.

Ilmoittaudu mukaan Pickalan tapahtumiin näistä  linkeistä: GoGolf After Work Pickala ja GoGolf Guide Tour Pickala

Etsi luettavaa