Hyppää sisältöön

Ryder Cup – Davis Love III valitsi kolme pelaajaa Amerikan joukkueeseen

Amerikan Ryder Cup kapteeni Davis Love III lisäsi kolme pelaajaa joukkueeseen maanantain lehdistötilaisuudessa.

Kapteenin valinnan ansaitsivat J.B. Holmes, Rickie Fowler ja Matt Kuchar.

Rickie Fowler oli kolmesta valinnasta ehkä kyseenalaisin. Rickie on ollut osa Amerikan Ryder Cup tehoryhmää viimeisen kahden vuoden ajan mutta pelin taso ei riittänyt varmistamaan pelipaikkaa pisteiden avulla. Fowler jäi jälkeen myös FedEx Cupissa ja karsiutui niukasti Tour Championshipistä putoamalla pisteissä 30 parhaan ulkopuolelle.

GettyImages

 

Rickien pelin vahvuus näkyy kuitenkin maailmanlistalla sijoituksella 9. Fowlerin tärkein ominaisuus joukkueen kannalta on kuitenkin hyvän yhteishengen luominen. Rickie on erittäin suosittu pelaajien keskuudessa.

J.B. Holmes on pelannut Ryder Cupissa vain kerran aikaisemmin. 2008 hän oli mukana amerikan ainoassa voitokkaassa joukkueessa 2000-luvulla. Pitkälyöntinen Holmes on kova vastustaja hyvän pallonlyömisen ansiosta. Viime viikon neljäs sija BMW Championshipissä oli ratkaiseva onnistuminen joukkuepaikan kannalta. 

GettyImages

Matt Kuchar on hahmo, josta kaikki amerikkalaiset pelaajat pitävät. Tasainen pelityyli sopii etenkin foursome otteluihin, joissa Amerikalla on ollut vaikeuksia viime vuosina. 

Olympiapronssi oli Kucharille iso asia.

Olympiapronssi oli Kucharille iso asia.

GettyImages

Amerikan neljäs ja viimeinen kapteenin valinta tehdään Tour Championshipin jälkeen.

Amerikan joukkue tällä hetkellä: Dustin Johnson, Jordan Spieth, Phil Mickelson, Patrick Reed, Jimmy Walker, Brooks Koepka, Brandt Snedeker, Zach Johnson, Rickie Fowler, J.B. Holmes ja Matt Kuchar. 

Euroopan joukkue: Rory McIlroy, Henrik Stenson, Justin Rose, Sergio Garcia, Martin Kaymer, Rafa Cabrera Bello, Matthew Fitzpatrick, Lee Westwood, Thomas Pieters, Danny Willet, Andy Sullivan, Chris Wood.

 

Etsi luettavaa