Hyppää sisältöön

Ruoho vihertää jo Nokia River Golfissa: ”Avaamisen ajankohta riippuu tulevista keleistä”

Nokia Riverin Rock-kentän viheriö oli talven yli suojamuovin alla. Kuva tältä viikolta. KUVA: Nokia River Golf

Nokia River Golf kuuluu golfkeskuksiin, jonka kausi on pitkä ja pelaajat keskimäärin innokkaita harjoittelemaan Rangella on jo ruuhkaa, vaikka virallisesti se avautuu kun pallot pystytään keräämään koneella.

Golfkausi on jo käynnistynyt useiden joiden kenttien joidenkin kenttien rangeilla, mutta varsinaisen pelikauden alkuun on vielä yllättävänkin pitkä aika.

Gogolfin kentiltä keräämien tietojen sekä ennusteiden mukaisesti varsin suuri osa maan eteläisissä osissa sijaitsevista golfyhteisöistä näkee avaamisen realistisena ajankohtana pääsiäisen ja vapun välisen ajanjakson.

Aloitamme lyhyet kenttäkatsaukset Nokia River Golfista.

”Yleisnäkymä kentältä on juuri nyt tämän kuvan kaltainen”, aloittaa toimitusjohtaja Kimmo Sirainen tilannekatsauksensa golfkeskuksesta, joka avautui jo 1990-luvun alussa.

Nykyään Nokia River Golfilla on tarjota osakkaille, jäsenille ja vieraille kaksi 18-reikäistä kenttää sekä uudistuneet harjoitusalueet.

”Kentän avaamisen suhteen kuluva lämmin jakso on antanut opitimistisia ajatuksia. Tavoittelemme kentän avaamista kesäviheriöille pääsiäiseksi. Toki kaikki riippuu tulevista keleistä.”

Nokia River Golfissa on tehty mittavia investointeja harjoitusalueiden uusimiseen. Rangen yhteydessä on myös Trackman lyöntistudio.

Harjoitusalueella riittää innokkaita

”Range on jo avoinna itsepalveluperiaatteella. Harjoitusinto on korkealla, kaikki avoinna olevat lyöntipaikat ovat olleet joka päivä täynnä. Haluamme tarjota mahdollisuuden harjoitteluun ulkona, vaikka maksuja tästä ei vielä kerätä.

”Pallokoneet tulevat käyttöön heti, kun keräys koneella on mahdollista. Tällöin kaikki 55 lyöntipaikkaa, sekä uudet pallot ovat pelaajien käytössä.”

”Uskon, että rangemme avautuu ensimmäisenä tällä alueella”, Sirainen ennakoi.

Mikäli Nokia River Golfin toiveet ja ennusteet kauden avautumisen osalta toteutuvat, ainakin osa väylistä ja viheriöistä on avoinna kolmen viikon kuluttua pääsiäispyhien käynnistyessä.

Nokia River Golf

Nokia River Golf

Etsi luettavaa