Hyppää sisältöön

Rose piti pintansa ja päätti pitkän kuivan kautensa

Justin Rosella oli aihetta olla tyytyväinen. KUVA: GETTY IMAGES

Justin Rosen neljän vuoden voitoton putki on nyt ohi.

Justin Rose otti uransa 11:nnen PGA Tourin voiton ja ensimmäisen ykköstilan sitten vuoden 2019, kun hän vei nimiinsä tämän vuoden AT&T Pebble Beach Pro-Amin.

Kehnon sään takia kilpailun ratkaisu venyi maanantaille. Rosella reikiä oli jäljellä yhdeksän ja kaulaa haastajiin kaksi lyöntiä, kun pelit pääsivät jatkumaan.

Kun kilpailu päättyi maanantaina illalla Suomen aikaa, Rose ero kolme lyöntiä. Toiseksi sijoittuivat Brendon Todd ja Brandon Wu.

Rosen uran kohokohdat on vuoden 2013 US Open -voitto ja vuoden 2016 olympiavoitto, mutta neljän vuoden tauon jälkeen ykköstila maailman kovimmalla kiertueella maistui varmasti makealta.

Rose kuittasi viidelle päivälle venyneestä urakastaan 1,6 miljoonaa dollaria. Pitkällä PGA Tour -urallaan hän on tienannut nyt lähes 60 miljoonaa taalaa olleen kaikkien aikojen rahalistalla sijalla kuusi.

PGA Tour jatkuu tällä jo torstaina Arizonassa, jossa pelataan 20 miljoonan dollarin WM Phoenix Open. Mukana ovat kaikki kiertueen parhaat pelaajat.

FedEx Cupin kärjessä jatkaa Jon Rahm. Voittonsa ansiosta Rose nousee lähellä kärkikymmenikköä kiertueen kokonaispisteissä.

TULOSPALVELUT
TARJOAA

LAdies European TOur

Aramco Team Series, Singapore
Tiia Koivisto, Ursula Wikström

DP WORLD TOUR

SDC Championship
Mikko Korhonen, Kalle Samooja, Tapio Pulkkanen, Sami Välimäki

ASIAN TOUR

DGC Open

LIV GOLF

LIV Golf, Tucson

PRO GOLF TOUR

Red Sea Egyptian Classic
Lassi Burman, Alex Hietala, Matias Rantala

PGA TOUR LATINoAMERICA

Termas De Rio Hondo Invitational
Toni Hakula

PGA Tour CHAMPIONS

Hoag Classic

Etsi luettavaa