Hyppää sisältöön

Roryn majesteettiset puu-kolmoset ihastuttavat – kumpi oli parempi?

Rory McIlroy on lennättänyt eagleja upeilla puu-kolme lähestymisillään

Rory McIlroy päätti avauskierroksensa uskomattomaan puu-3 lähestymiseen. Lauantain kierroksella sama maila lähetti jäätävän ”lähestymisen” lipulle seiskalla. McIlroy taistelee Dubain kisan voitosta pitkälti myös näiden kahden eaglen takia.

Rory McIlroy osaa lähettää pallonsa pitkälle ja korkealle myös puu-kolmosella. Se on nähty jälleen Dubaissa, jossa kauden finaalikisassa McIlroy lähtee viimeiseen kierrokseen kolmannelta sijalta, edellään vain Jon Rahm ja Mike Lorenzo-Vera

Avauskierroksella Rory päätti kierroksensa eagleen nousten tulokseen 64 (-8). Puu-kolmonen päättyi komeasti vajaan parin metrin päähän reiästä. Samanalainen lyönti oli luvassa jälleen lauantaina kun Rory naulasi samanhenkisen lyönnin seiskalla lipun juureen. 

Viimeinen kierros on käynnissä ja saa nähdä kuka vetäisee sunnuntain kierroksella kanit hatustaan ja nousee Dubain mestariksi. Myös Race to Dubain voitto on vielä täysin auki, tiukimmin kiinni voitossa ovat Jon Rahm ja Tommy Fleetwood, jotka voittamalla Dubain kisan suurella todennäköisyydellä nostavat myös kokonaiskisan voittopokaalia. 

Kilpailun viimeinen päivä on käynnissä ja suoraa lähetystä voi seurata Viasat Golfin ja Viaplayn kanavilta. Selostamossa tällä viikolla on Teemu Tyry.

Etsi luettavaa