Hyppää sisältöön

Rorya harmittaa joukkuekisan ratkaisu: ”Mielestäni se ei ollut oikea tapa ratkaista voittajaa”

Rory ja Gerry McIlroy jäivät tasoihin

Rory McIlroy vietti upean viikon isänsä Gerry McIlroyn kanssa Dunhill Links Championshipissa. Gerry McIlroy pelasi upeaa peliä, mutta se ei kantanut voittoon saakka.

Rory McIlroyn isä Gerry McIlroy pelaa golfia noin kakkosen tasoituksella. Floridassa asuva Gerry McIlroy muodosti poikansa kanssa joukkueen Dunhill Links Championshipissa ja Rory kertoikin viikon aikana, että joukkuekisan voitto olisi jopa tärkeämpi kuin yksilökisa – sen verran paljon hän taitaa arvostaa isänsä laittamaa panosta nuoruusvuosinaan. 

McIlroyt pelasivatkin upeasti ja taistelivat kiivaasti voitosta Tommy Fleetwoodin ja hänen parinsa Ogden Phippsin kanssa. Gerry McIlroyn pitkä putti viimeisellä kierähti reiästä ulos ja joukkueet päätyivät tasatilanteeseen. Viimeisellä kierroksella McIlroyt pelasivat joukkueena tuloksen 61 (-11) kun Fleetwoodin joukkue pelasi tuloksen 62 (-10).

Rory ei tiennyt, että voitto ratkaistaan tässä tapauksessa viimeisen kierroksen paremman pro-tuloksen myötä. Fleetwood pelasi 64, Rory 67. Täten pokaali joukkuekisasta lähti Tommy Fleetwoodin ja Ogden Phippsin matkaan. 

”Pelasimme todella hyvin, erityisesti isäni. Minulla ei ehkä ollut paras viikko, mutta kyllä se vähän tuntuu epäreilulta, että voitto ratkaistaan joukkuekisassa pron tuloksen mukaan. Meillä oli jokatapauksessa upea viikko”, Rory kertoi kisan jälkeen. 

McIlroyt eivät varmasti sen suuremmin jää murehtimaan kakkossijaansa. ”Tämä oli ensimmäinen kerta kun olimme voittotaistossa joukkuekisassa ja se oli todella hauskaa”, kuuteen peräkkäiseen birdieen kisansa lopettanu Rory kertoi. 

McIlroyn isä Gerry McIlroy pelasi viimeisen kahden kierroksen aikana takaysinsä kaksi tai kolme alle parin, tuoden joukkueelleen eniten parin alittavia tuloksia. 

Etsi luettavaa