Hyppää sisältöön

Rory McIlroyn kauhunhetket karheikossa – pääsi pois kolmannella lyönnillä!!!

Rory McIlroylla on kaksi lyöntiä kärkeen kisassa

Katso videolta, kuinka McIlroy pelasi riskillä sankarigolfia, epäonnistui kahdesti ja menetti johtonsa Arnold Palmerin kisassa Bay Hillissa.

Rory McIlroy (66-73,-5) johti avauspäivän jälkeen PGA TOurin kisaa Orlandossa, mutta maksoi kovaa hintaa kolmesta karheikkoon päätyneestä avauksestaan perjantaina. Kisan vuoden 2018 ykkönen pelasi pääsäänntöisesti erittäin näyttävästi ja varmasti. Hän olisi hyvin voinut pitää johtopaikkansa, kasvattaakin sitä, mutta pitkiin raffeihin päätyneet avaukset söivät tulosta.

McIlroyn seikkailut avauksen jälkeen kentän kahdeksannella saivat yleisön ja median hieraisemaan silmiään epäuskosta. Maailmanlistan ykkönen  oli avauksensa jälkeen reilun 130 metrin päässä lipusta karheikossa. Vettä välissä, puun oksatkin hieman varjostivat mahdollisuuksia lyödä viheriölle. Suurin haaste oli kuitenkin pallon vähintäänkin huono makuu. 

Struggles from the rough.@McIlroyRory chunked back-to-back shots on the par-4 8th and went on to double bogey the hole. He dropped to 3-under and three shots back of the lead. pic.twitter.com/478BS0Mvsp

 

Pohjois-Irlantilaisella oli perusteltu syy lyödä pienellä mailalla veden eteen. McIlroy päätti kuitenkin lähteä pitkällä raudalla punchaamaan lyöntiään matalana kohden viheriön oikeaa reunaa. Videolla on nähtävissä tulokset, mestari epäonnistui kahdesti, kolmaskin yritys lähti karheikosta 80 metrin päästä. Tämä oli jo ”kelvollinen”, McIlroy pääsi vihdoin viheriölle tehden tuplan.

Näyttävät avaukset 15:lla ja 16:lla päätyivät nekin karheikkoon, josta McIlroylla ei ollut mahdollisuuksia päästä viheriölle. Näillä reiíllä tuloskorttiin tuli missattujen parimetristen puttien jälkeen pettymykseksi bogey ja par. 

Kahden kierroksen jälkeen kisan supersuosikki jakaa neljättä sijaa kaksi lyöntiä Tyrrell Hattonista ja Sung Kangista. Kalenterivuoden kolmessa aiemmassa kisassa nimen perään ovat tulleet ”voittopaikoista”  kaksi viidettä tilaa ja yksi kolmas.

Tulosseuranta

Etsi luettavaa