Hyppää sisältöön

Rory McIlroyn kalusto on sekoitus vanhaa ja uutta

Rory voitti ensi kertaa uudella putterilla

Puttiongelmista kärsinyt Rory McIlroy pelasi toisen turnauksensa uudella Scotty Cameron -putterillaan. Uusi maila ja uuden puttivalmentajan opit tuottivat tulosta, kun Rory rynnisti kuuden lyönnin takaa-ajoasemasta voittoon Deutsche Bank Championshipissa. Bägin sisältö on sekoitus vanhaa ja uutta.

Euroopan Ryder Cup -toivoihin lukeutuva Rory McIlroy on yksi niistä pelaajista, joka joutuu etsimään uudet työkalut, kun Nike lopettaa mailatuotannon. Omien sanojensa mukaan pohjoisirlantilainen aikoo ottaa ihan rauhassa ensi vuoden ja pelata sillä kalustolla, joka tuntuu hyvältä. Uutta mailasopimusta ei siis liene tulossa. Rory on pyytänyt Nikeä varastoimaan hänelle palloja kolmeksi vuodeksi, joten pallofittaukselle ei ole tarvetta.

McIlroy on ollut kiireestä kantapäähän Niken miehiä. Toissa viikolla putteri vaihtui Scotty Cameroniin, mutta muuten mailat ovat Niken mallistosta. Huomattavaa on, että rautamailat ovat jo vanhaa mallia, eivätkä väyläpuutkaan ole viimeisintä huutoa.

Rory pelasi Deutsche Bank Championshipissä kahden väyläpuun set-upilla. Hän ei käytä hybridejä, mutta jos kenttä vaatii, bägistä löytyy puu-5:n tilalla Niken Vapor Pro Fly rauta-2. Rautasetti loppuu rauta-9:ään ja PW on Niken Engage-sarjaa.

Draiveri
Nike Vapor Fly Pro 9,5° (vm. 2016)
Varsi: Mitsubishi Rayon Diamana S+ 70X

Puu-3 ja puu-5
Nike Vapor Speed 15° ja 19° (vm. 2015)
Varsi: Fujikura Rombax Pro 95 (X-Stiff)

Raudat
Nike VR Pro Blades (4–9) (vm. 2011)
Varsi: True Temper Project X 7.0

Wedget
Nike Engage (47°, 52°, 56° ja 59°) (vm. 2016)
Varsi: True Temper Project X 6.5

Putteri
Scotty Cameron M1 Prototype (vm. 2016)

Pallo
Nike RZN Tour Platinum

Etsi luettavaa