Hyppää sisältöön

Rory McIlroy nauttii välinetestauksesta

Niken välinesopimuksen päätyttyä McIlroyn bägistä löytyy nyt Scotty Cameronin putteri ja TaylorMade M2 draiveri ja väyläpuut.

Rory McIlroy kertoi PGA Tourin haastattelussa nauttivansa välinetestauksesta. Uransa aikana hän on ollut tiukasti kiinni vain sopimuksien sallimissa välineissä. Titleistin aikana bägistä löytyi vain Titleistia ja Niken kanssa kävi samoin. 

”Olen saanut vapauden nähdä, mitä kaikkea muuta on tarjolla”, Rory sanoi.

”Voin käyttää bägissäni mitä tahansa, mikä sopii minulle 100 prosenttisesti,” hän jatkoi.

Näyttää siis siltä, ettei McIlroylla ole suurta kiirettä uuden sopimuksen tekemiseen. Tällä viikolla Rory aikoo testata lisää uusia välineitä. Tämä ei tarkoita sitä, että kaikki uutuudet jäävät bägiin pysyvästi. 

Ennen FedEx Cupin playoffeja McIlroy vaihtoi Niken putterin Scotty Cameronin M1 prototyyppiin. Muutos johdatti kahteen playoff voittoon, FedEx Cup mestaruuteen ja loistavaan suoritukseen Ryder Cupissa.

Muutokset puttitekniikassa tuottivat tulosta.

GettyImages

WGC kilpailussa Kiinassa bägistä lähtivät Niken Vapor Fly Pro draiveri ja Vapor Speed väyläpuut. Tilalle tulivat TaylorMaden M2 mallit. Jälleen muutos näytti toimineen. Torstaina ja perjantaina Rory oli ryhmänsä pisin draivaaja. Hyvä suoritus kun pelikaverit olivat Bubba Watson ja Adam Scott.

Rory kuvaili uutta pituuttaan seuraavasti: ”Sanoisin, että tavallisesti olisin ollut heidän kanssaan tasoissa tai hieman perässä ja nyt löin palloa molempien ohitse, se voi olla vain positiivista.”

McIlroyn oli tarkoitus pelata European Tourin finaali kilpailut Turkissa ja Dubaissa. Hän kuitenkin jätti Turkin kilpailun väliin, eikä osallistuminen Etelä-Afrikan kilpailuun näy miehen nettisivun kalenterissa. Todennäköisesti Rory ja uudet välineet nähdään vasta Dubaissa kahden viikon kuluttua. 

McIlroyn bägin sisältö. Lähde Golfwrx.

Driveri: TaylorMade M2 (9.5°), Mitsubishi Rayon Kuro Kage S TiNi 70X Prototype

Väyläpuut: TaylorMade M2 (15°, 18°), Mitsubishi Rayon Kuro Kage S TiNi 80X Prototype

Raudat: Nike VR Pro Blades (4-9), True Temper Project X 7.0

Wedget: Nike Engage (47, 52, 56 ja 59), True Temper Project X 6.5

Putteri: Scotty Cameron M1 Prototype

Pallo: Nike RZN Tour Platinum

Etsi luettavaa