Hyppää sisältöön

Rory McIlroy kertoo mikä kehitti hänestä loistavan golfarin

Rory McIlroy antaa golfareille neuvoa kehittymiseksi

Rory McIlroy on nuoresta pitäen viettänyt aikaansa golfmaila kädessään. Hän joutui nuoresta iästään johtuen usein pelaamaan itseään vanhempien ja isompien poikien seurassa.

Koulukuntia on monia. Toiset sanovat, että täytyy oppia voittamaan nuorena ja pelata sarjoissa, joissa menestyminen on helppoa. Toinen koulukunta sanoo, että kannattaa aina pelata itseään parempien kanssa, vaikka välillä tulisi turpiin. 

Rory McIlroy ajautui jälkimmäiseen kuin automaattisesti. Kotikentällään Holywood Golf Clubilla Rory oli aina nuorin peluri ja joutui täten pelaamaan itseään vanhempien pelaajien kanssa. 

”Mielestäni on aina hyvä hakeutua itseään parempien seuraan. Joudut oppia keinoja pärjätä ja näet mitä itseäsi paremmat pelaajat tekevät”, McIlroy perustelee oppikouluaan golfissa. 

McIlroy on sittemmin palkannut caddiekseen itseään noin viisi vuotta vanhemman kotiklubinsa junioritähden Harry Diamondin

”Pelasin aina hänen kanssaan ja näin sen tason mihin minun on päästävä pärjätäkseni. Se ajoi minua eteenpäin”, McIlroy perustelee. 

Etsi luettavaa