Hyppää sisältöön

Rory McIlroy johtaa Shanghaissa: ”Minua on vaikea voittaa”

Rory McIlroy haluaa pitää avauksensa väylilä ja pelin kontrollissa

McIlroy (-15) tavoittelee kalenterivuoden neljättä ykköstilaansa, kakkoseksi nousi Louis Oosthuizen (-14).

Rory McIlroy (-15) on ottanut isännän otteet Sheshan Internationalilla pelattavassa WGC:n kilpailussa. Kolmas perätttäinen kierrostulos 67 nosti hänet ykköseksi ohi kolmatta sijaa Xander Schauffelen (-13)kanssa jakavan Matthew Fitzpatrickin (-13) ja kakkosena olevan Louis Oosthuizenin (-14).

”Pelasin varmasti ja järkevästi. Tällä kentällä karheikot ovat erittäin rankaisevia, siksi lähestymiset on päästävä suorittamaan väylältä, vaikka se sitten vaatisikin maltillisempaa peliä tiiltä. Minua on hyvin vaikea voittaa, mikäli pelini on aiempien päivien tasolla”, Rory McIlroy analysoi tilannettaan.

Edellisvuonna samassa kisassa 54:ksi jääneelle McIlroylle WGC:n Kiinan kisan ykköstila olisi kauden neljäs komea sulka hattuun. Hän avasi voittotilinsä Players Championshipissa, oli häikäisevän ylivoimainen Canadian Openissa ja pisti luun kurkkuun päätöspäivänä Tour Championshipissa Brooks Koepkalle.

Vaikka majorit ovat olleet McIlroyn akilleen kantapää, hänellä on mahdollisen Shanghain ykköstilan jälkeen mahdollisuus voittaa jopa Race to Dubain pistelista. Se vaatisi ehdottomasti voittoa Dubain finaalissa ja ”sopivia” ykkösiä Turkin ja Etelä-Afrikan kisoihin.

Viasat ja Viaplay näyttävät sunnuntain tapahtumat suorina klo 4.30-10.30. 

Selostuksesta vastaa Nikke Tyry.

Tulosseuranta

Etsi luettavaa