Hyppää sisältöön

Rory McIlroy ajaa takaa Adam Scottia

Rory McIlroy jakaa toista sijaa Doralissa.

Australian Adam Scott jahtaa toista perättäistä voittoa Yhdysvalloissa. Scott johtaa World Tourin osakilpailua Cadillac Championshipiä lyönnin erolla Rory McIlroyhin.

Adam Scott johtaa World Golf Tourin osakilpailua Doralissa, Floridassa. Scott voitti Honda Classic -kisan viikko sitten tiukassa loppukamppailussa Sergio Garciaa vastaan. 

Doralissakin peli on kahden kierroksen jälkeen kaikkea muuta kuin selvä, sillä kahden lyönnin päässä Scottista vaanii kaksi kovaa nimeä: Rory McIlroy ja Dustin Johnson.

McIlroy ei kuulunut ennen kisaa voittajasuosikkeihin, sillä viikko sitten Scottin juhliessa voittoa hän oli jo vaihtanut maisemaa, sillä hän oli pudonnut cutista perjantaina.

Nyt tilanne on toinen. McIlroy läväytti perjantaina tauluun päivän toiseksi parhaan kierrostuloksen: 65 eli 7 alle parin. Vain Dustin Johnson pystyi pohjoisirlantilaista parempaan. Hän pelasi kierroksen 64 lyönnillä.

Molemmat miehet iskivät peräti kahdeksan birdietä, mutta McIlroy teki yhden bogeyn, kun taas Johnson ei sortunut kierroksellaan paria isompaan tulokseen.

Adam Scottin tulos perjantain kierroksella oli 66.

McIlroy vei selvästi maailmanlistan kolmen parhaan pelaajan kohtaamisen. Hän pelasi kaksi ensimmäistä kierrosta Jordan Spiethin ja Jason Dayn kanssa. Spieth jakaa kahden kierroksen jälkeen 12. sijaa tuloksella 4 yli parin. Day on menettänyt mahdollisuuden kärkisijoihin, sillä hän on kaksi lyöntiä plussan puolella.

Ruotsalaiskolmikosta korkeimmalla tulosluettelossa on Henrik Stensson, joka jakaa 21. sijaa tuloksella kaksi alle parin.

Etsi luettavaa