Hyppää sisältöön

Roope Kakon huima lopetus Finnish Tourilla nousi uutiseksi myös Yhdysvalloissa

Kokenut Roope Kakko voitti sunnuntaina nuoren Matias Honkalan melkoisen jännitysnäytelmän jälkeen.

Roope Kakko lopetti eilen päätöskierroksen birdie-eagle-holari-bogey-sarjaan ja voitti lopulta uusinnassa. Se ylitti suositun Golf Channelin uutiskynnyksen.

Ei ole ihan jokapäiväinen juttu, että suuri Golf Channel uutisoi pienen Finnish Tourin tapahtumasta.

Eilen näin kuitenkin tapahtui, eikä se johdu siitä, että koronaviruksen vuoksi uutiset ovat vähissä. Syy johtuu tietenkin Roope Kakon huimassa lopetuksessa, jossa hän kiri viiden lyönnin takamatkan kiinni neljä reikää ennen loppua tekemällä perättäin birdien ja kaksi eagleä, joista jälkimmäinen oli vieläpä hole-in-one.

Kakko voitti kilpailun lopulta uusinnassa Matias Honkalan, joka seurasi vierestä Kakon ilotulitusta.

Kakko oli noussut ennen päätösreikää lyönnin johtoon, mutta teki bogeyn päätösreiällä, mikä vei miehet uusintaan, joka ratkesi toisella uusintareiällä Kakon birdieen. Näin mies itse kommentoi omaa suoritustaan.

”15. reiän birdie oli helvetin tärkeä, kun siihen mennessä mikään ei ollut mennyt omaan suuntaan. Seuraavalla löin hyvän bunkkerilyönnin, joka meni sisään. Sitten olinkin enää kahden lyönnin päässä. 17:llä Matias alkoi varmasti jo miettiä, että tuo vanha näätä tulee tuolta takaa jo aika lähelle. Löin avauksen lipun vasemmalle puolelle, ja se sattui menemään sisään”, Kakko sanoi Finnish Tourin tiedotteessa.

Kakko kuittaisi voitostaan 2 650 euroa. Yhdysvaltalaisen golfkanavan lyhyen uutisen voit lukea täältä.

Etsi luettavaa