Hyppää sisältöön

Roope Kakolla paljon pelissä Italiassa

Roope Kakko on mukana Italian Openissa Mikko Ilosen ja Mikko Korhosen tapaan.

Roope Kakko pelaa veitsi kurkulla loppukauden kilpailut Euroopan Tourilla. Hyviä tuloksia on pakko putkahtaa ulos, sillä muuton edessä on putoaminen kiertueelta.

Huomenna starttaavasta Italian Openista Roope Kakolla on hyviä muistoja. Vuonna 2009 hän lähti päätöspäivään kärkiryhmässä, mutta putosi lopulta kahdeksanneksi. Viikkoa myöhemmin hän sijoittui Irlannissa seitsemänneksi.

Samanlaista suoraa kaivattaisiin myös tänä vuonna, sillä Kakko on pudonnut kovin alas rankingissa. Kauden päätteeksi 110 parasta uusii paikan kiertueella.

Viikko sitten Kakko putosi cutista. Birdieitä hän tekee runsaasti, mutta tasaisuutta kaivataan lisää.

”Taas tulee toistettua samaa mantraa. Olen hyvässä tikissä, kärsivällisyyttä pitää saada kentällä omaan tekemiseen. Olen tehnyt viimeiset viikot riittävästi hyviä asioita. Mikään ei estä hyvää menestystä Italiassa”, Kakko sanoi tiedotteessa.

Italiassa rahaa on jaossa peräti 3 miljoonaa euroa. Palkintopotti on tuplaantunut, mikä oli edellytyksenä Ryder Cupin saamiseksi saapasmaahan vuodeksi 2022. Suuren palkintopotin vuoksi kisassa on kosolti nimimiehiä mukana. Mukana ovat esimerkiksi Martin Kaymer, Matthew Fitzpatrick, Lee Westwood ja Danny Willett.

Kakko starttaa kisaan klo 15.10 Suomen aikaa. Kisaan osallistuvat myös Mikko Ilonen (klo 9.50) ja Mikko Korhonen (10.30).


Kisan televisioi Suomessa Viasat Urheilu ja Viaplay.

 

Etsi luettavaa