Hyppää sisältöön

Roope Kakolla äärimmäisyyksien kierros: 29 ulos, 42 sisään

Roope Kakon huikea alku vaihtui takaysillä suureen pettymykseen Belgiassa.

Roope Kakon häikäisevä alku vaihtui synkkään lopetukseen Belgiassa. Oliver Lindell parhaan suomalaisena KPGM Trophyssä.

Katoavaista on mainen kunnia. Tämän sai kokea Roope Kakko tänään Belgiassa pelattavassa Challenge Tourin kisassa. Espoolainen oli pelannut etuysin 29 lyönnillä (-7) ja oli kierrostaan vielä 12 reiän jälkeen seitsemän alle, kun maailma synkkeni uutta nousua hakevan pelurin yllä.

Kakko teki 13. reiälle tuplaparin eli kahdeksikon par 4:lle. Kun 15. tuli vielä tupla ja 17. bogi, Kakko oli jälleen lähtöpisteessä eli par-tuloksessa.

Se riittää tässä vaiheessa jaettuun 54. sijaan, kun kaikki pelaajat eivät ole vielä startanneet avauskierrokselle. Kuuden reiän aikana Kakko putosi peräti 53 sijaa tulosluettelossa.

Kakolle syntyi eroa ysien välillä peräti 13 lyöntiä, kun etuysin tulos oli 29 ja takaysin 42 lyöntiä.

Parhaan suomalaisena on Kakon sulamisen jälkeen Team GoGolfin Oliver Lindell, joka jakaa kaksi alle tuloksellaan 24. sijaa.

”Vakaata peruspeliä mentiin alusta loppuun. Kertaakaan ei oltu puuston seassa, putteri ei tänään ollut lämpöisenä. Boksista lähdettiin tänään hyvin, bogit tulivat kolmella putilla ja toinen väyläbunkkerin kautta”, sanoi Lindellin caddie Harri Marjala.

Linus Väisänen pelasi avauskierroksen Kakon tapaan par-tulokseen. Ainoana suomalaisena kentällä on enää Mikael Salminen, joka on 15 reiän jälkeen tuloksessa +1. Samaan tulokseen päätyi aamulla pelannut Team GoGolfin Peter Erofejeff.

Kisan kärjessä on kolmen britin ryhmä, johon kuuluvat Englannin John Parry, Skotlannin David Law ja Walesin Stuart Manley. Heidän tuloksensa on seitsemän alle parin.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa