Hyppää sisältöön

Roope Kakko matkusti sittenkin Tanskaan – avauspäivän perusteella se kannatti

Roope Kakon peli ei riittänyt Etelä-Afrikan kisoissa jatkopaikkaan

Roope Kakko pyörsi puheensa ja matkusti Tanskaan, jossa kisa alkoi jo tänään. Kakko täräytti samantien tuloksen seitsemän alle parin.

Sunnuntaina Vierumäki Finnish Challengessä kolmanneksi sijoittunut Roope Kakko aloitti vahvasti Tanskassa pelattavan Challenge Tourin kisan. Kisan, johon hänen ei pitänyt edes osallistua.

Vielä sunnuntaina Vierumäellä Kakko oli sitä mieltä, että hän jättää kisan väliin, mutta tuli ilmeisesti toisiin ajatuksiin. Se kannatti, sillä Kakko pelasi avauskierroksen Silkeborg Golfklubbin Rye-kentällä tulokseen 65 (-7) ja jakaa viidettä sijaa. Kärjessä on Saksan Marcel Schneider kaksi lyöntiä paremmalla tuloksella.

Osallistumisoikeuden Kakko sai onnistumalla Vierumäellä, sillä kymmenen parasta pelaajaa pääsee aina automaattisesti seuraavaan Challenge Tourin kisaan mukaan.

Kakon tuloskorttiin merkittiin yhden eaglen ja seitsemän birdien lisäksi kaksi bogia.

Kentällä vietettiin varsinaisia tulosmurskajaisia, sillä Erik Myllymäen yksi alle parin tulos riittää vasta jaettuun 99. sijaan. Henri Satama on kolmantena suomalaisena mukana. Hän pelasi tuloksen 74 (+2) ja on vasta 137:ntenä.

Kilpailu jatkuu huomenna. Roope Kakko on silloin aamuvuorossa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa